Spet pri nas: Vemma Premix po znižani ceni

ponedeljek, 06. junij 2016

Spet pri nas: Vemma Premix po znižani ceni

Vemma, najbolje prodajano tekoče prehransko dopolnilo z ZDA je nazaj. Sedaj na voljo po ekskluzivni znižani ceni - le na Vitalabo. 

Skrivnost se skriva v imenu: 

  • Vitamini
  • Esencialnost
  • Minerali
  • Mangostan 
  • Aloe vera.

Je tekoče premium prehransko dopolnilo z visoko biorazpoložljivostjo zaradi sestavin visoke kakovosti. Vsebuje 12 bistvenih vitaminov, več kot 65, iz rastlinskih virov priobljenih mineralov, mangosteen, aloe vero in zeleni čaj brez kofeina. Zaradi teh sestavin, le štiri žlice dnevno zadostijo potrebi po mikrohranilih. Vemma ne vsebuje glutena, soje in laktoze. Poleg tega ne uporabljajo umetnih sladil, umetnih barvil ali arom,  embalaža pa ne vsebuje BPA. Poglejmo si podrobneje nekaj sestavin, ki jih vsebuje Vemma. 

Kaj je Mangosteen?

Ste že slišali za mangosteen? Ime izhaja iz malajskega jezika in se nanaša na tropsko drevo z užitnimi sadeži, ki raste v jugovzhodni Aziji. Plodove tega drevesa lahko imenujemo "superhrana", saj so bogati z antioksidanti. V Aziji ga že zelo dolgo časa uporabljajo v ljudski medicini. Predvsem zaradi njegovih protivnetnih in analgetičnih lastnosti. Te lastnosti izvirajo iz obilja sadnih fitokemikalij kot so polifenoli in ksantoni, ki spadajo med najmočnejše naravne antioksidante, saj so po doslej znanih virih ksantoni iz mangosteena eni izmed najbogatejših. 
Zahvaljujoč edinstvenem procesu ekstrakcije je v Vemmi sok iz celega sadeža, vključno z lupino, ki je še posebej bogata s polifenoli. Tako pridobljen sok je še posebno bogat s hranili.  

Zakaj vsebuje aloe vero?

Za aloe vero lahko rečemo, da je kraljica zdravilnih rastlin. Že tisoče let nazaj so cenili njene zdravilne lastnosti. Aloe vera shranjuje vode v obliki nekakšnega gela, ki vsebuje okrog 200 različnih aktivnih sestavin. Zato je aloe vera tako učinkovita zdravilna rastlina.  Njene lastnosti so cenjene v kozmetiki, vendar je rastlina primerna tudi za uživanje, predvsem zaradi številnih glikonutrientov, ki jih vsebuje. 

Zakaj zeleni čaj brez kofeina?

Zeleni čaj je zelo cenjen v Aziji. Številne študije kažejo na morebitne koristi za zdravje in antioksidativne učinke zelenega čaja. Ker se ljudje različno odzivajo na kofein in ga mnogi slabo prenašajo, ga v Vemmi ni.