Odprema paketa in dostava

Kako visoki so stroški dostave?

DržavaVrednost naročila (vklj. DDV)Stroški dostave (vklj. DDV.)*
Slovenijaod € 39,90brezplačna dostava
od € 0,00€ 4,90

* Ti stroški dostave veljajo za standardno pošiljanje. Lahko pride do dodatnih stroškov, npr. zaradi teže, velikosti ali lastnosti izdelkov. Te informacije najdete neposredno v opisu izdelka.

Kako dolgo traja čas dostave?

Čas dostave za posamezne izdelke je prikazan neposredno na strani izdelka. Ko boste zbrali celotno vaše naročilo boste točen čas dostave imeli prikazan v nakupovalni košarici oziroma potem, ko boste izrbali željeno dostavno službo.

V kolikor vam, popolnoma brez naše napake, izdelkov ne moremo dostaviti kot obljubljeno, iz razloga, ker se dobavitelj ne drži rokov, lahko kadar koli odstopite od naročila. Seveda vas bomo o tem informirali.

Naši paketi od poslani iz Avstrije, temu primerno bodite pozorni na avstrijske praznike, kjer je zaprta tudi naša služba za podporo strankam in naš logistični center.

Dostava večjih pošiljk

Dostava kosovnih pošiljk, ki jih dostavi špediter, se običajno opravi do vhoda navedenega naslova. Dostava se izvede šele po dogovoru, špediterska družba vas bo kontaktirala po telefonu.

Naša embalaža

Mi mislimo na okolje - Ali mislite tudi Vi!

Polnilo za naša pakete je v bistvu 100% biološko razgradljivo - primerno za kompostiranje. Izdelki v steklenih posodah dodatno zavijemo v zaščito oblazinjeno folijo.

Naše kartonske škatle so narejene iz čistega kartona in jih je mogoče običajno odstraniti kot odpadni papir.

Dostavne službe

Pošta Slovenije

V državi Slovenija dostava vaših paketov poteka s Pošto Slovenije.

Če naročite do dne ponedeljek 11:00 ure in so naročeni izdelki na zalogi, bo vaše naročilo odpremljeno še isti dan. Po odpremi se dostava izvrši v 2 delovnih dneh.

Takoj po uspešno oddanem naročilo prejmete na vaš elektronski naslov potrdilo o naročilu. Zvečer na dan odpreme vam bomo poslali potrdilo o odpremi z vašo osebno številko za sledenje. Tako boste lahko ustrezno sledili svoji pošiljki.

Predvideni datum odpreme naročila za posamezen izdelek je prikazan v nakupovalni košarici.

Naše dostavne službe se trudijo vaš paket dostaviti v najkrajšem možnem času. Vsekakor pa lahko vedno pride do zamud, pri katerih pa vas prosimo za razumevanje.

DHL Express

V državi: Slovenija, bo vaše pakete dostavil DHL Express.

V kolikor naročite do dne ponedeljek 11:00 ure in so naročeni izdelki na zalogi, bo vaše naročilo obdelano še isti dan. Po odpremi se dostava izvrši v 2 delovnih dneh.

Takoj po uspešno oddanem naročilu boste po elektronski pošti prejeli potrditev. Zvečer na dan odpreme vam bomo poslali potrdilo o odpremi z vašo osebno številko za sledenje. Tako boste lahko ustrezno sledili svoji pošiljki.

Predvideni datum dostave vašega naročila bo prikazan ob posameznem izdelku in tudi v nakupovalni košarici.

Seveda naša dostavna služba vedno poskuša dostaviti pošiljko čim prej. Prosimo, za razumevanje v kolikor pride do zamude pri sami dostavi, v večini primerov gre za vremenske ali prometne razmere.

Carinjenje

Nahajamo se v Avstriji, v Evropski uniji. Za naročila, poslana v države EU, je DDV vključen v skupno ceno. Ker je znotraj EU prost pretok blaga, ni nobenih dodatnih stroških.

⭐️ Informacije o pošiljanju do božiča ⭐️

Božič se hitro približuje. Da bodo vsa darila prispela pravočasno, je letos še posebej zelo pomembno, da naročila prejmemo pravočasno. Naslednji roki so izhodišče za vas in veljajo samo za izdelke na zalogi.*

Standardna dostavaExpress dostava*
Slovenijaponedeljek, 18. decembertorek, 19. december
Avstrijatorek, 19. decembersreda, 20. december
Bolgarijatorek, 12. decemberponedeljek, 18. december
Švicanedelja, 17. december
Češkanedelja, 17. decemberponedeljek, 18. december
Nemčijanedelja, 17. decembertorek, 19. december
Danskatorek, 12. decemberčetrtek, 14. december
Španijačetrtek, 14. decemberponedeljek, 18. december
Finskasreda, 13. decembernedelja, 17. december
Francijanedelja, 17. decembertorek, 19. december
Velika Britanijatorek, 12. december
Hrvaškanedelja, 17. decemberponedeljek, 18. december
Madžarskaponedeljek, 18. decembertorek, 19. december
Irskatorek, 12. decembernedelja, 17. december
Italijanedelja, 17. decembersreda, 20. december
Lihtenštajnnedelja, 17. december
Luksemburgčetrtek, 14. decembernedelja, 17. december
Nizozemskačetrtek, 14. decembernedelja, 17. december
Poljskanedelja, 17. decemberponedeljek, 18. december
Portugalskasreda, 13. decemberponedeljek, 18. december
Švedskačetrtek, 14. decembernedelja, 17. december
Slovaškačetrtek, 14. decemberponedeljek, 18. december

Vedno naredimo vse, da pošiljke takoj zapustijo naše skladišče. Vendar pa nimamo vpliva na dostavne storitve. Na žalost ne moremo dajati 100% obljub, VENDAR - omenjeni roki so dobro izhodišče.

*Če želite biti na varni strani ali če imate želje v zadnjih trenutkih glede na navedene roke, vas prosimo, da izberete storitev hitre dostave (DHL Express ali UPS Express). Upoštevajte tudi zadnje možne datume naročila in pripadajoča doplačila. Če se stvari res zataknejo imamo vedno na voljo kupone, ki jih lahko natisnete in podarite!

⭐️ Želimo vam vesel božič in čudovite praznike! ⭐️