Riževa moka brez glutena

Iz 100% riža

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Riževa moka brez glutena je idealna kot žitni nadomestek. Ima dobre lastnosti vretja in je še posebej primerna za zgoščevanje juh in sladke kreme.

Pomembne opombe:
Lahko vsebuje sledi soje, mleka in volčjega boba!

Recept za biskvitno rulado:

  • 5 jajc,
  • 100g kristalnega sladkorja
  • 170g TAKE EAT FREE riževe moke brez glutena
  • 3 JŽ tople vode
  • 150g marmelade

Priprava:
Jajca s sladkorjem in toplo vodo stepajte zelo gosto. Moko previdno porazdelite na obložen pekač. Pečemo v ogreti pečici pri 170 °C, pečemo približno 15 minut. Biskvit obrnete na pekač posut s sladkorjem v prahu, papir izvlecite, namažite marmelado in zvijte rulado.

Alergeni: Brez glutena, Brez lupinarjev, Brez jajc, Brez rib, Brez arašidov, Brez lupinastega sadja, Brez zelene, Brez gorčice, Brez sezama, Brez žveplovega-oksida, Brez mehkužcev
Lastnosti izdelkov: Vegetarijansko
Prehrambena dopolnila ne služijo kot nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Shranite na mestih, ki niso dosegljiva otrokom.
Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.
Dodatne informacije
Hranilne vrednosti na 100 g
Energijska vrednost kJ/kcal 1490 kJ / 351 kcal
Maščobe 0,8 g
od teh nasičene maščobne kisline 0,3 g
Ogljikovi hidrati 80 g
od teh sladkor 12 g
Proteini 5,5 g
Sol 0,01 g

Sestavine: 100% riž

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Riževa moka brez glutena

1 recenzija kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 1 recenzija v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Riževa moka brez glutena" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder