Garmin GPSmap 62sc

Ročni GPS s tipkami

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Navigacijska ročna naprava GPSMAP 62scočara z 3-osnim kompasom z možnostjo popravka naklona, barometričnim višinomerom, avtofokus-kamero s 5 MP in fotonavigacijo, naloženimi TOPO-zemljevidi merila 1:100.000 ter s podporo za Custom Maps in BirdsEye™-satelitskimi slikami (potrebna naročnina). GPSMAP 62sc je robustna in vodoodporna naprava s Quad helix anteno, ki skrbi za odličen sprejem. Poleg tega ima Highspeed-USB-priključek in eleganten nov dizajn ter lahko vzpostavi brezžično povezavo s kompatibilnimi Garmin-ročnimi napravami.

Enostavno določanje pozicije

GPSMAP 62sc ima integriran elektronski 3-osni kompas z možnostjo popravka naklona, ki vam pokaže smer, kadar stojite na mestu in kompasa ne držite vodoravno. Barometrični višinomer vam na podlagi sprememb zračnega pritiska pokaže vašo točno geografsko višino in lahko ga celo uporabite za časovni prikaz barometričnih sprememb pritiska, tako da imate pregled nad vsemi spremembami v vremenu.

Brezžičen prenos

Z GPSMAP 62sc lahko drugim uporabnikom s kompatibilnimi napravami posredujete vaše točke poti, kroge in geocaches. Tako lahko tudi vaši prijatelji sledijo vašim najljubšim potem in geocaches. Enostavno izberite možnost pošiljanja, da prenesete podatke na podobne naprave. Igra se lahko takoj prične.

Vaša pot v slikah

Zahvaljujoč integrirani avtofokus-kameri s 5 MP v GPSMAP 62sc lahko ovekovečite najlepše trenutke vaših izletov. Vsaka slika je avtomatsko označena s pozicijo, kjer je bila posneta. Tako lahko vi ali osebe, ki ste jim slike poslali, brez težav najdejo kraj.

Obdržite pozicijo

Z Quad helix anteno in WAAS-zmogljivim GPS-sprejemnikom z visoko občutljivostjo ter HotFix®-satelitsko napovedjo lahko GPSMAP 62sc v trenutku določi vašo pozicijo in jo ohranja tudi v gostih gozdovih in globokih soteskah. Prednosti so več kot očitne, saj je vseeno ali ste v gozdu ali le v bližini visokih zgradb ali dreves; vedno se lahko zanesete, da boste z napravo GPSmap 62sc našli pravo pot.

Dodajanje zemljevidov

Plastičen prikaz svetovnega osnovnega zemljevida je že naložen na napravi. Zahvaljujoč veliki izbiri podrobnih topografskih zemljevidov ter zemljevidov jezer in cest od Garmina lahko brez težav dodajate zemljevide. Integriran pomnilnik s 3,5 GB vam omogoča, da naložite TOPO-zemljevide in se odpravite na pot. Ali pa vstavite z BlueChart® g2 inštalirano spominsko kartico in uživajte v dnevu na vodi. S podatki od City Navigator NT® prejemate navodila za zavijanje na cestah (Informacije o kompatibilnih zemljevidih najdete pod „zemljevidi“). GPSMAP 62sc podpira BirdsEye™-satelitske slike (zahtevana naročnina), tako da lahko na napravo naložite satelitske slike in jih uporabljate skupaj z zemljevidi. Poleg tega je GPSMAP 62sc kompatibilna z Custom Maps, brezplačno programsko opremo za spreminjanje papirnatih in elektronskih zemljevidov v zemljevide, ki jih lahko naložite na napravo.

Online možnosti

Na koncu vašega raziskovanja bi si želeli vašo pot shraniti ali jo analizirati. Preko povezave z računalnikom in internetom lahko poiščete natančne analize vaših aktivnosti in pošljete posnetke z Garmin Connect™ na zunanjo napravo. Ta obsežna internetna stran nudi tabelo poti in vam omogoča prikaz vaših aktivnosti na zemljevidu s pomočjo Google™ Earth. Raziskujte druge poti, ki so jih naložili milijoni uporabnikov Garmin Connect ter posredujte vaše izkušnje na socialnih omrežjih kot sta Twitter® in Facebook®. Der Vstop je enostaven, torej pojdite na raziskovanje poti in to delite še z ostalimi.

Veselje do igre

GPSMAP 62sc podpira GPX-datoteke za Geocaching, tako da lahko naložite geocaches in druge informacije direktno na napravo. Naprava shranjuje vse pomembne informacije, npr. pozicijo, teren, stopnjo težavnosti ter opozorila in opise. Ročen vnos koordinat in nadležni papirji so samo še preteklost. Ročen vnos koordinat in nadležni papirji so samo še preteklost. GPSMAP 62sc je ploščat, lahek in zaradi tega idealen spremljevalec pri vseh izletih v naravi. Obiščite stran OpenCaching.com, da pričnete vašo geocaching-pustolovščino.

Znamka: Garmin
Prehrambena dopolnila ne služijo kot nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Shranite na mestih, ki niso dosegljiva otrokom.
Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.
Dodatne informacije

Paket vsebuje:
GPSmap 62sc - (010-00868-20)
karabiner vponka
2 AA-NiMH-bateriji
Polnilnik
USB-kabel
Navodila za hitro uporabo

Dimenzije, teža in zmogljivost:
Dimenzije, Š x V x G: 6,1 x 16 x 3,6 cm (2,4'' x 6,3'' x 1,4'')
Velikost prikaza, Š x V: 3,6 x 5,5 cm (1,43 x 2,15 cola); 2,6 cola (6,6 cm) diagonala
Ločljivost zaslona, Š x V: 160 x 240 slikovnih točk
Način prikaza: transflektivno, 65.000 barv, TFT
Teža: 262,1 g z baterijami (9,3 oz)
Baterija: 2 AA-NiMH-bateriji (priloženo paketu)
Zmogljivost baterije: 16 ur (2 AA-bateriji)
Vodoodpornost: da (IPX7)
Primerno za plavanje: ne
Visoko občutljiv GPS sprejemnik: da
Vmesnik za PC: High-speed USB in NMEA 0183 kompatibilno

Zemljevidi in pomnilnik:
Osnovni zemljevid: da
Inštalirani zemljevidi: ne
Možnost dodajanja zemljevidov: da
Integriran pomnilnik: 3,5 GB
Možnost spominskih kartic: microSD™-kartica (ni priloženo v paketu)
Točke poti: 2000
Poti: 200
Prikaz posnetkov: 10.000 točk, 200 shranjenih posnetkov

Funkcije:
Avtomatsko vodenje po poteh (navodila za zavijanje na cestah): da (z možnimi zemljevidi za natančen prikaz cest)
Elektronski kompas: da (kompenzira nagibanje, 3-osi)
Zaslon na dotik: ne
Barometrični višinomer: da
Kamera: da (5 mega slikovnih točk z avtofokusom; avtomatsko dodajanje Geo-Tag-ov)
Geocaching-Modus: da (brez papirja)
Kompatibilno z Custom Maps: da
PhotoNavigation (navigacija s pomočjo koordinat fotografij): da
Koledar lova in ribolova: da
Koledar sonca in lune: da
Tabela časov z možnostjo BlueChart zemljevida: da
Izračunavanje površine: da
POIs definirani z uporabniki (lahko se naloži več POIs): da
Prenos iz naprave na napravo (podatke brezžično prenesete med podobnimi napravami): da
Image Viewer: da
Kompatibilno z Garmin Connect™ (Online-Community za analiziranje, klasificiranje in izmenjavo podatkov): da

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Garmin GPSmap 62sc

Podobni izdelki:

    Kupci, ki so naročili "GPSmap 62sc" so naročili tudi: