O VitalAbo

Feel better. Feel complete. Repeat.

To je moto, ki smo se mu zavezali z vsem (vitalnim) telesom. In sicer že od leta 2006, ko je VitalAbo odprl svoja virtualna vrata. Mimogrede, VitalAbo je bila tudi prva spletna trgovina skupine niceshops, ki je bila uradno ustanovljena leta 2010.

Takrat je ustanovitelj družbe niceshops, Roland Fink, skupaj s svojo taščo Cilly osebno obdelal, zapakiral in odpremil naročila VitalAbo. Od takrat se je zgodilo že marsikaj, toda visoki standardi so ostali enaki: pri VitalAbo ponujamo izključno izdelke odlične kakovosti, da bi 100% upravičili zaupanje, ki so nam ga izkazale naše številne stranke.

Že leta preizkušena in dosledno optimizirana: naša trgovina za dobro počutje

VitalAbo je vaša spletna trgovina, v kateri najdete vse za vitalen življenjski slog in vsestransko podporo dobremu počutju. Združujemo znane in priznane proizvajalce z mladimi, inovativnimi blagovnimi znamkami ter ustvarjamo raznoliko in premišljeno ponudbo izdelkov. Ponujamo vam široko paleto visokokakovostnih prehranskih dopolnil, športne prehrane, dietnih in fitnes izdelkov ter vitaminov od A do Ž. Naš izbor vključuje tudi različne veganske izdelke, ki ustrezajo vašim individualnim potrebam. Ali preprosto povedano: zanesite se na najboljše in odkrijte, kako preprosto je lahko iz sebe potegniti najboljše!

Naše dolgoletne izkušnje odraža tudi naš VitalAbo Magazin: več kot 400 zanimivih in poučnih člankov na temo športa, zdravja, hranil, vitaminov, trendov in še marsičesa čaka, da jih odkrijete.

Odkrijte nova znanja, ideje in izkušenj: VitalAbo Magazin

Naša strast? Storitve za stranke, ki navdihujejo!

Čas je dragocen in zato smo naredili vse, da bi vaš nakup pri VitalAbo potekal čim bolj gladko. V naši spletni trgovini lahko pričakujete preprost postopek naročanja, ki bo v hipu izpolnil vaše želje. Hitra in nezahtevna dostava vam naročilo hitro in varno dostavi na dom.

Pri nas lahko izbirate tudi med različnimi varnimi načini plačevanja - preprosto in udobno, v skladu s svojimi osebnimi željami. Brez stresa in ovir.

Imate kakšna vprašanja, zahteve ali druge pomisleke? Naša predana in kompetentna ekipa za pomoč strankam vam je kadar koli na voljo po elektronski pošti. Nam želite posredovati povratne informacije? To bi bilo super! Vedno smo odprti in hvaležni za predloge za izboljšave. Le tako lahko zagotovimo smiseln nadaljnji razvoj.

Ime pove vse: zagotovite si našo VitalAbo(nma)

Možnost prednaročila na VitalAbo vam prinaša številne ugodnosti pri izbranih izdelkih. Olajša vam vsakdanje življenje, saj se sami odločite, kdaj in kako pogosto potrebujete nove zaloge izdelkov. In kaj je najboljše? Svoje najljubše izdelke dobite po nižji ceni, brez minimalne količine naročila! Poleg tega vedno plačate le naročene izdelke, brez stroškov pošiljanja. VitalAbo naročnino lahko kadarkoli brezplačno prekličete in uredite plačilo v skladu s svojimi željami. Tako lahko nadzorujete svoj proračun in imate več časa za resnično pomembne stvari v življenju.