Juventa Care - pazite na svoje telo

Nemško podjetje Juventa Care želi s svojimi izdelki prispevati k optimalni negi človeškega telesa z vsemi potrebnimi hranili in aktivnimi sinergijami z zanimivimi bioaktivnimi rastlinskimi sestavinami. Poudarek je seveda na kakovosti in bioaktivnih rastlinskih sestavinah.​

Roko na srce: kdo zaužije dnevno priporočnih 5 -7 obrokov sadja in zelenjave?

Vsi smo že slišali, da bi morali vsak dan zaužiti 5 do 7 obrokov sadja ali zelenjave (okoli 500 - 700g) saj vsebujeta veliko zdravih hranilnih snovi in pomembnih bioaktivnih sestavin. Krožnik zelenjave in sadja naj bi bil pisan in raznolik, saj ravno raznolikost zagotavlja veliko zaščitnih snovi, ki se skupaj z vitamini in minerali skrivajo v zeleni hrani. 

Visoko kakovostni prehranski dodatki

Podjetje Juventa Care proizvaja prehranska dopolnila najvišje kakovosti. Pri izdelavi uporabljajo le surovine, ki izpolnjujejo najvišje zahteve in merila. Zato izdelki vsebujejo samo najboljše in preizkušene sestavine, ki so združene v skladu z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji. Vendar pa ne uporabljajo le klasičnih sestavin kot so vitamini in minerali, ampak tudi visoko kakovostne bioaktivne rastlinske in sadne izvlečke iz ekološke pridelave. Tako se sestavine med seboj optimalno dopolnjujejo. 

Vsi izdelki blagovne znamke Juventa Care so izdelani v Nemčiji, kar zagotavlja najvišje standarde proizvodnje. Pred uporabo se testira kvaliteta vseh komponent, ki se nato dajejo v veganske kapsule, ki ne vsebujejo: vse komponente testirajo za kakovost in nato damo v veganskih kapsulah, ki ne vsebujejo:

  • kvasa
  • glutena
  • laktoze
  • konzervansov
  • barvil

Razvijalci izdelkov so v stalnem stiku z znanstveno aktivnimi raziskovalnimi skupinami, zato vedno upoštevajo najnovejše izsledke raziskav na področju fitohranil.