Trendi

Odkrijte svoj šport Odkrijte svoj šport

Športne dejavnosti, v katerih uživate, vam ne bodo prinesle le več užitka, ampak dobo povečale tudi koristi vašega treninga! Tukaj je nabor različnih športnih dejavnosti, ki jih morate preizkusiti.

Porast uporabe E-koles

V zadnjih letih so e-kolesa pomembno vplivala na mobilnost in življenja ljudi. To ne preseneča, saj imajo električna kolesa več prednosti, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje. 

HIIT - kaj je res in kaj ne?

Danes nihče nima časa za ure in ure treninga, zato se prednosti visoko intenzivnega treninga (HIIT) slišijo kot v sanjah: biti fit le v nekaj minutah treninga. Kaj je res in kaj ne?

"Biohack" za začetnike

V našem zadnjem prispevku smo govorili o "biohackingu" na splošno, zdaj pa si poglejmo nekaj "biohackov" za začetnike.

"Biohackajte" se!

Z ocenjevanjem sebe prek uporabe različnih aplikacij, se je pojavil nov trend, ki je usmerjen v optimizacijo samega sebe.

Trend bosonogega teka

V zadnjih letih je popularen postal bosonogi tek. Paradoksalno je, da so kljub vsemu zanj potrebni posebni čevlji. Nenehno poslušamo o morebitnih tveganjih in negotovost je velika.

Fitnes trendi 2016

Težko je delati napovedi, kljub temu pa jih, predvsem na začetku leta radi delamo. Tukaj so aktualni fitnes trendi za leto 2016.

Aktualni dietni trendi in prehranjevanje

Če se že nekaj časa ukvarjate s temo hujšanja in zdravo prehrano, ste verjetno opazili, da se vedno znova pojavljajo trendi, ki se letno menjujejo. Aktualne raziskave.