Naturya Kakav v prahu Fair Trade Bio
Fairtrade iz Peruja
RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo
Podobni izdelki:
Opis
Kakavova zrna za okusen trajnostni kakav v prahu prihajajo izključno iz najboljših kmetij v Peruju. Skrbna obdelava v posameznih korakih vodi do naravnega rezultata, - kakava v prahu, pri katerem se ohranijo najboljše sestavine.
Priporočen odmerek: Priporočamo 1 čajno žličko (5g); dodajte v smoothie ali uporabite pri peki ali smoothie bowlah.
Nasvet za recept "Veganski lešnikovi browniji":
Čas priprave: cca.10 minut
Čas pečenja: cca. 20 minut
Sestavine za približno 8 brownijev:
- 460 g črnega fižola iz pločevinke
- 1/2 skodelice kakavovega ali lešnikovega namaza
- 4 žlice kakava v prahu
- 2 žlici brezglutenske moke
- 1/3 skodelice agavinega sirupa
- 1/3 skodelice kokosovega sladkorja
- 4 žlice rastlinskega mleka
- 1 žlica stopljenega kokosovega olja
- 2 čajni žlički vanilijevega ekstrakta
- 1 čajna žlička morske soli
- 1 čajna žlička pecilnega praška
- 1/2 čajne žličke sode bikarbone
- 1/2 skodelice čokoladnih sekancev ali kakavovih zrn
- po želji: goji jagode ali murve
Priprava:
- Pečico segrejte na 180°C.
- Fižol dobro operemo in damo v mešalnik.
- Tudi ostale sestavine, razen jagodičja in kakavovih zrn, dajte v mešalnik in vse premešajte, dokler ne dobite kremaste in gladke mase.
- Vmešajte goji jagode, murve in / ali kakav.
- Pekač obložite s peki papirjem in vanj vlijte zmes.
- Pečemo 20-30 minut, dokler se robovi ne odlepijo od pekača.
- Nato pustite 10 - 15 min, da se ohladi, narežite in uživajte.
Znamka: | Naturya |
---|---|
Ayurvedski izdelki: | Superhrana |
Priporočamo
Mnenje naših strank
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Naturya Kakav v prahu Fair Trade Bio
2 recenziji kupcev v drugih jezikih
4,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic | | 1 | (50%) |
---|---|---|---|
4 Zvezdice | | 0 | (0%) |
3 Zvezdice | | 1 | (50%) |
2 Zvezdici | | 0 | (0%) |
1 Zvezdica | | 0 | (0%) |
2 oceni
slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo sta 2 recenziji v drugih jezikih.
- Brez recenzij.