Garmin Montana 650T

Ročni GPS z zaslonom na dotik

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Garmin Montana 650 je GPS naprava, namenjena uporabi v avtomobilu, na vodi in seveda peš. Tako je lahko vedno z vami, ne glede na aktivnosti, ki vas v danem trenutku zanimajo. Na velikem, na dotik občutljivem in na soncu dobro vidnem zaslonu diagonale 10,2 cm lahko prikažete cestno, topografsko ali navtično kartografijo, lahko pa namestite tudi satelitske posnetke BirdsEye™. Zaslon omogoča postavitev ležeče in pokončno – pokončno je naprava bolj uporabna v rokah, ležeče pa v avtomobilu ali na plovilu. Vgrajena kamera s 5 milijoni točk bo vsaki sliki dodala geografske koordinate – tako boste videli tudi kje ste slikali. Vgrajena 3-osni elektronski kompas in barometrični višinomer omogočata še bolj zanesljive in natančne podatke. Za uporabo v avtomobilu lahko dokupite avtomobilski nosilec, preko katerega vas Montana 650 v povezavi s cestno kartografijo tudi glasovno usmerja.

Velik zaslon

Montana 650 ima vgrajen velik, svetel zaslon diagonale 10,2 cm. Zaslon je izjemno dobro viden na soncu ter občutljiv na dotik – v povezavi z intuitivnim uporabniškim vmesnikom boste tako lahko več časa posvetili naravi in manj napravi. Satelitski posnetki BirdsEye in kartografija so prikazani v visoki ločljivosti.
Montana 650 je izjemno vzdržljiva ter seveda vodotesna. Tako jo lahko brez skrbi uporabljate pri vseh aktivnostih – na vodi, v blatu ali prahu. Montana 650 je vodotesna po standardu IPX 7, kar pomeni da vam lahko pade v vodo, pa bo še vedno delovala.

Slike z geografskimi koordinatami

Shranite lokacije in spomine z vgrajeno kamero v Montani 650. Kamera s 5 milijoni točk bo vsaki sliki dodala koordinate; tako se lahko kadarkoli vrnete na ta položaj, le dotaknite se slike. Slikate ter slike pregledujete lahko v obeh položajih, tako pokončno kot ležeče. Slike lahko preko USB kabla prenesete na računalnik, kjer jih lahko prikažete v brezplačnem programu Garmin BaseCamp. Montana 650 deluje tudi kot pregledovalnik slik – vstavite microSD kartico s slikami ter si jih oglejte na velikem, svetlem in ostrem zaslonu Montane 650.

Več načinov uporabe

Montana 650 je namenjena uporabi na motorju, v avtomobilu, na plovilu in v roki. Na voljo so različni nosilci, ki poskrbijo, da je Montana 650 na varno nameščena. Nosilci so prilagojeni vozilu in uporabi – tako je nosilec za na motor izjemno robusten, nosilec za v avtomobil pa ima vgrajen zvočnik, ki omogoča glasovno usmerjanje. Kjerkoli in kadarkoli želite Montano 650 uporabiti, sta na voljo nosilec in kartografija.

Dodatna kartografija

Dodajanje novih zemljevidov je enostavno. Montana 650 ima režo za microSD kartico – tako le vstavite kartico z želenimi zemljevidi in že ste pripravljeni na nove podvige. Na voljo so vam cestni, topografski in navtični zemljevidi. Montana 650 podpira tudi naročnino na satelitske posnetke BirdsEye, preko katerih lahko na napravo namestite satelitske slike terena ter jih povežete z nameščeno kartografijo. Uporabite lahko tudi skenirane papirnate zemljevide – preko sistema Custom Maps lahko na napravo namestite umerjene zemljevide v jpeg obliki.

Brezžičen prenos

Montana 650 omogoča brezžičen prenos podatkov med združljivimi napravami. Tako lahko svoje točke, sledi ali načrtovane poti pošljete prijateljem ali sodelavcem kar na terenu, brez uporabe računalnika. Preprosto izberite podatke, pritisnite »Pošlji« in podatki so na drugi napravi.

Visoko odziven sprejemnik

Vgrajen visoko odziven GPS sprejemnik s podporo za WAAS/EGNOS in sistemom HotFix®, Montani 650 omogoča hiter in natančen izračun položaja. Montana 650 signal GPS satelitov lovi tudi v gozdu, v soteskah ter med visokimi stavbami ter tako omogoča brezskrbno uporabo.

Enostavno usmerjanje

Montana 650 ima vgrajen 3-osni elektronski kompas, s pomočjo katerega je smer prikazana ne glede na položaj naprave in ne glede na to, ali se premikate ali ne. Izjemno natančen barometrični višinomer omogoča natančen prikaz višine, omogoča pa tudi prikaz in spremljanje tlaka. Tako lahko z Montano 650 spremljate tudi spremembe vremena, kar zna biti na morju ali v gorah še kako pomembno.

Podvojite avtonomijo

Montana 650 ima unikaten sistem napajanja. Uporabite lahko polnilno litij-ionsko baterijo, lahko pa uporabite tudi standardne AA baterije. Tako lahko napravo uporabljate dlje časa – če nimate dostopa do polnilca za litij-ionsko baterijo, preprosto vstavite AA baterije in že ste pripravljeni na nove avanture.

Poiščite zabavo

Montana 650 podpira geocaching (iskanje zakladov s pomočjo GPS naprav). Datoteke s skritimi zakladi lahko namestite neposredno na napravo in že ste pripravljeni na novo zabavno iskanje skritega zaklada. Iskanje zakladov začnite na OpenCaching.com (v angleščini), Garminovem portalu za izmenjavo zakladov.

Pregled

Pokrajina Montane je nepopačena in groba - narava, kjer preživijo samo najboljši. Torej je bilo najbolj primerno, da tako robusten izdelek poimenujemo Montana. Pohodništvo. Lov. Na vodi. Montana 650t nudi 4 colni velik barvni zaslon na dotik z nastavljivo usmeritvijo in TOPO U.S. 100K-zemljevidi. Podpira tudi številne možnosti zemljevidov, npr. BirdsEye™-satelitske slike, ima kamero s 5 milijoni točk. Montana nudi pomembne funkcije za aktivnosti v naravi, npr. 3-osni-kompas z nastavljivo usmeritvijo in barometrični višinomer. S stojalom za avto in City Navigator NT®-zemljevidom prejmete navodila do vašega cilja. Je velika naprava, večstranska, robustna in si je s svojim zaslonom na dotik zaslužila ime Montana.

Izboljšan pogled

Montana 650t ima 4 colni zaslon na dotik, ki je tudi na sončni svetlobi dobro berljiv. Nudi ostre barve in slike v zelo dobri ločljivosti. Zaradi svoje površine je iskanje informacij zelo hitro, tako da se lahko osredotočite na uživanje v naravi. Vzdržljiva in vodoodporna naprava Montana 650t kljubuje elementom: tresljaji, prah, umazanija, vlaga in voda ji ne pridejo do živega.

Znamka: Garmin
Prehrambena dopolnila ne služijo kot nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Shranite na mestih, ki niso dosegljiva otrokom.
Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.
Dodatne informacije

Paket vsebuje:
Montana 650t (010-00924-03)
Oprema:
Litij-ionska baterija
USB-kabel
Polnilnik
Navodila za hitro uporabo

Dimenzije, teža in zmogljivost:
Dimenzije, Š x V x G: 7,48 x 14,42 x 3,64 cm (2,9 x 5,7 x 1,4 cola)
Velikost prikaza, Š x V: (Š x V) 5,06 x 8,93 cm (2 x 3,5 cola); 4 cole (10,2 cm) diagonala
Ločljivost zaslona, Š x V: 272 x 480 slikovnih točk
Način prikaza: svetel, transflektivni TFT-zaslon na dotik z nastavljivo usmeritvijo, 65.000 barv, na sončni svetlobi dobro berljiv
Teža: 289 g (10,2 unčev) paket vsebuje litij-ionske baterije, 333 g (11,7 unčev) s 3 AA-baterijami (ni priloženo v paketu)
Baterija: litij-ionska baterija (priloženo v paketu) ali 3 AA-baterije (ni priloženo v paketu); priporočeno NiMH ali litijeva baterija
Zmogljivost baterije: do 16 ur (litij-ionska baterija ), do 22 ur (AA-baterija)
Vodoodpornost: da (IPX7)
Primerno za plavanje: ne
GPS-sprejemnik z visoko občutljivostjo da
Vmesnik za PC: High-speed USB in NMEA 0183 kompatibilno

Zemljevidi in pomnilnik:
Osnovni zemljevid: da
V naprej naloženi zemljevidi: da (topografsko)
Možnost dodajanja zemljevidov: da
Integriran pomnilnik: 3,5 GB
Sprejema spominske kartice: microSD™-kartica (ni priloženo v paketu)
Točke poti: 4000
Poti: 200
Shranjevanje posnetkov: 10.000 točk, 200 shranjenih posnetkov

Funkcije:
Avtomatsko vodenje poti (opozorila zavijanja na cestah): da (možnost zemljevidov za natančen prikaz cest)
Elektronski kompas: da (kompenzacija naklona, 3-osi)
Zaslon na dotik: da
Barometrični višinomer: da
Kamera: da (5 milijonov točk z avtofokusom; avtomatsko dodajanje geografskih koordinat)
Geocaching-Modus: da (brez papirja)
Kompatibilno z Custom Maps: da
PhotoNavigation (navigacija s pomočjo koordinat fotografij): da
Koledar lova in ribolova da
Koledar sonca in lune: da
Tabela časov z možnostjo BlueChart zemljevida: da (možni Bluechart-zemljevidi)
Izračunavanje površine: da
POIs definirani z uporabniki (lahko se naloži več POIs): da
Prenos iz naprave na napravo (podatke brezžično prenesete med podobnimi napravami): da
Image Viewer: da
Kompatibilno z Garmin Connect™ (Online-Community za analiziranje, klasificiranje in izmenjavo podatkov): da

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Garmin Montana 650T

1 recenzija kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 1 recenzija v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

    Kupci, ki so naročili "Montana 650T" so naročili tudi: