Purasana Mešanica za Zajtrk BIO

Superfood - Zajtrk

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Novejša različica tega izdelka:

Purasana Breakfast Mix 2.0, bio
Opis

Breakfast Mix BIO iz skupine Purasana vsebuje 100% bio-prašek s spirulino, maco, kakavom, lucumo, acai in oluščenimi semeni konoplje. Bogat z omega 3 maščobnimi kislinami, vlakninami, selenom, magnezijem, železom, cinkom, manganom, fosforjem, kromom in B vitaminom.

  • 100% bio-prašek s spirulino, maco, kakavom, lucumo, acai in oluščenimi semeni konoplje
  • bogat z omega-3 maščobnimi kislinami
  • bogat z vitamini in minerali
  • bogat s fitokemikalijami
  • bogat s selenom, magnezijem, železom, cinkom in manganom
  • brez pesticidov, kemikalij, polnil, barvil in arom

Priporočen dnevni odmerek:
Zmešajte 3 čajne žličke v 300 ml soka, mleka ali smoothie.

Znamka: Purasana
Dodatne informacije
Hranilne vrednosti na 100 g
Energijska vrednost 354 kcal
Maščobe 11,6 g
od teh nasičene maščobne kisline 3,75 g
od teh enkrat nenasičene maščobne kisline 3,14 g
od teh večkrat nenasičene maščobne kisline 4,68 g
Ogljikovi hidrati 16,7 g
od teh sladkor 15 g
Vlaknine 29 g
Proteini 31,3 g
Sol 0,43 g

Sestavine na 100 g
Vitamin E 1.86 mg
Vitamin K 26.25 mcg
Vitamin B1 1.07 mg
Vitamin B2 1,59 mg
Vitamin B3 9.86 mg
Vitamin B12 7.5 mcg
Kalij 1493 mg
Kalcij 117.65 mg
Fosfor 700 mg
Magnezij 269 ​​mg
Železo 18.54 mg
Cink 6,93 mg
Baker 1,33 mg
Mangan 0,75 mg
Selen 75 mcg
Alfa-linolenska kislina 2,41 g
Klorofil 300.35 mg
Beta-karoten 65 mg
Inozitol 75 mg
Zeaksantin 52,5 mg
Teobromin 0,72 g

Sestavine: kokos *, spirulina *, lucuma *, maca *, konopljina semena (olupljena) *, acai jagode (v prahu) *

* iz nadzorovane ekološke pridelave

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Purasana Mešanica za Zajtrk BIO

6 recenzij kupcev v drugih jezikih

4,2 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
3 (50%)
4 Zvezdice
2 (33%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
1 (16%)
1 Zvezdica
0 (0%)

6 ocen

slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 6 recenzij v drugih jezikih.