Raab Vitalfood Bio-kakovost že od leta 1989

Raab Vitalfood - vaš zanesljiv partner za prehranska dopolnila, že več kot 25 let. Za zdrav in vitalen pohod skozi vse leto, mora telo biti ustrezno okrepljeno. V tem smislu razvija Raab Vitalfood prehranska dopolnila najvišje BIO kakovosti in zdravo presno hrano za vso družino.

Nakupovanje po kategorijah

Raab Vitalfood: 134 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Raab Vitalfood - najvišja kakovost za dobro počutje ljudi

Podjetje Raab Vitalfood predstavlja prehranske dodatke, beljakovine, superfood in rastlinska živila z najvišjo organsko kakovostjo. Raab Vitalfood pripisuje velik pomen ne le kakovosti uporabljenih surovin, temveč tudi trajnosti in regionalizmu. To ustvarja edinstvene izdelke, ki izpolnjujejo tudi najvišje zahteve in so vedno v harmoniji z okoljem in naravo.

Inovativni duh izpolnjuje smisel za trajnost

Podjetje Raab Vitalfood je bilo ustanovljeno leta 1989 z dr. Ing. Michael Raab. Njegov cilj od začetka je bil razviti najboljša ekološka živila, ki bistveno prispevajo k dobremu počutju ljudi. Prvi izdelek blagovne znamke je bil prvi na svetu, organska sirotkin v prahu, ki je postavil temelje za uspeh podjetja. Kmalu sledijo številni drugi izdelki, tako da je v ponudbi Raab Vitalfood danes več kot 100 izdelkov. Ti uspehi niso uspeli uspešno nadaljevati osnovne ideje podjetja, temveč tudi dosledno razvijati in prilagajati nenehnim spreminjanjem potreb ljudi.

Danes Raab Vitalfood ponuja naslednje izdelke:

 • prehranska dopolnila
 • rastlinske proteine
 • Superfood in mešanice beljakovin
 • športna prehrana
 • jagode, semena in sokove
 • ksilitol in stevijo
 • soli, začimbe in zelenjavne dobrote

Tako Raab Vitalfood uspeva pokriti širok spekter izdelkov. Posamezni izdelki morajo izpolnjevati najvišje standarde kakovosti, hkrati pa morajo biti v skladu s človeškimi potrebami, okoljem in naravo. Raab Vitalfood razvija, proizvaja in prodaja svoje edinstvene izdelke v bavarskem mestu Rohrbach an der Ilm. Podjetje posveča posebno pozornost nabavi surovin iz regije, kjer se pojavljajo naravno in zato najbolje rastejo. Poleg tega ima preglednost tudi izjemno pomembno vlogo: tesen stik z dobavitelji zagotavlja popolno sledljivost proizvodnega procesa od rasti surovin do končnega izdelka v vaši košarici.

Nadaljnji pregledi zagotavljajo najboljšo kakovost

Da bi zagotovili izpolnjevanje visokokakovostnih standardov Raab Vitalfood, so potrebni redni pregledi. Zaradi tega se posamezni izdelki podjetja stalno spremljajo v neodvisnih preskusnih laboratorijih v Nemčiji. Certifikat IFS in potrdilo BIO predstavljata visoko kakovost izdelkov Raab Vitalfood.

Certifikat IFS potrjuje najvišje standarde kakovosti

Certifikat IFS je pripravila Nemška maloprodajna federacija - HDE - in predstavniki maloprodajnih trgovcev z živili - LEH - ter potrjujejo varnost hrane ter kakovost svoje proizvodnje in izdelkov.

Raab Vitalfood je potrjen v skladu z mednarodnimi standardnimi standardi - hrana na "višji ravni" od leta 2017. TÜV Süd je potrdil, da je Raab Vitalfood upošteval najvišje standarde proizvodnje in kakovosti. Torej, kot potrošnik imate potrditev, da sta kakovost in varnost pri Raab Vital Food na vseh področjih prva in ​​najvišja standarda.

Certifikat BIO za pionirja na ekološkem trgu

Poleg certifikata IFS Raab Vitalfood nosi tudi potrdilo BIO - in to počne že od leta 1989. Tako je bil Raab Vitalfood eno od prvih podjetij, ki jih je potrdil BCS (Nuremberg) ekološki kontrolni center.

Za sprejem potrdila BIO morajo proizvodi izpolnjevati standarde varnosti hrane, ki presegajo standarde tradicionalnih izdelkov. Za proizvode družbe Raab Vitalfood zato:

 • so izpostavljeni ohranjanju neionizirajočega sevanja
 • ne proizvajajo in / ali z gensko spremenjenimi organizmi
 • ne proizvajajo se s sintetičnimi pesticidi
 • ne proizvajajo se z uporabo lahko topnih mineralnih gnojil
 • vsebujejo največ 5% konvencionalno proizvedenih sestavin (omejeno na seznam izrecno dovoljenih surovin).
 • ne vsebujejo sladil, stabilizatorjev, sintetičnih barvil, konzervansov in ojačevalcev okusa
 • vsebujejo lahko samo rastlinska sredstva za zgoščevanje, sredstva za vzhajanje in emulgatorje, naštete na pozitivnem seznamu.

Poleg tega potrjuje tudi potrdilo BIO

 • da je uvoz surovin in izdelkov iz tretjih držav urejen in strogo nadzorovan od serije po serije
 • ta kolobarjenja (ekonomija dvo-, tri- in štirikolesnega polja) sta raznolika.

V naši spletni trgovini boste našli velik izbor enako kakovostnih in inovativnih izdelkov ekološkega pionirja Raab Vitalfood. Kliknite na naš izbor in uživajte v udobni in hitri dostavi neposredno na vaš dom in v naših privlačnih cenah.