Garmin VIRB™ Elite

1080p-Full HD-akcijska kamera 1080p HD z Wi-fi® in GPS

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis
 • 1080p videoposnetka s 16MB svetlobnim tipalom CMOS
 • Chroma-zaslon: barvni zaslon z visoko ločljivostjo, enostavno uporabo
 • Visoko odziven GPS, merilec pospeškov in barometrični višinomer
 • WLAN-povezava; možnost uporabe brezplačnih aplikacij za iPhone® in Android™ za upravljanje kamere
 • Litij-ionska-baterija z 2000 mAh in zmogljivostjo do 3 ure v 1080p-modusu

Zmožnost snemanja HD 1080p videoposnetka s 16MB svetlobnim tipalom CMOS. Zaslon Chroma za lažje upravljanje nastavitev, predogleda in predvajanja. Vzdržljiva akumulatorska zamenljiva litij-ionska baterija, ki omogoča do 3 ure snemanja pri ločljivosti 1080p. Robustno, vodotesno (IPX7*) in aerodinamično ohišje. Digitalno stabiliziranje slike, popravljanje popačenosti objektiva. Visoko odziven GPS sprejemnik, merilnik pospeškov in višinomer za vdelavo podatkov in "pametno snemanje videa". Povezljivost: Wi-Fi® (802.11 b/g/n) z brezplačno mobilno aplikacijo za operacijska sistema iPhone® in Android®.

* Naprava bo prenesla nenamerno 30-minutno izpostavljenost vodi, ki je globoka največ 1 meter.

Snemanje v visoki definiciji

VIRB Elite snema polni HD 1080p video, ki vam omogoča podoživljanje vsake minute vaše pustolovščine v polnih, visoko kontrastnih in nepopačenih podrobnostih. Snemanje je možno od 30 do 120 sličic na sekundo (fps). Zmožnost snemanja HD 1080p videoposnetka s 16MB svetlobnim tipalom CMOS, tako dobite najboljšo kvaliteto videa in manjše velikosti datotek za deljenje in urejanje. Načini HD snemanja: 1080p z 30fps, 960p z 48fps, 720p z 30/60fps, 848x480 pri 120fps.

Chroma barvni zaslon diagonale 3,6 cm

Zakaj bi do priklopa na računalnik samo upali, da vam je posnetek uspel, ko pa lahko posneti video pogledate na vgrajenem barvnem zaslonu? Edinstven 1,4 palčni (3,6 cm) Chroma™ barvni zaslon omogoča enostavno nastavitev naprave in predvajanje posnetkov. WideVü leča zajame vso akcijo, visoko ločljivi Chroma zaslon pa omogoča enostavno pomikanje po menijih, nastavitev in predvajanje posnetkov. Preverite pogled preden skočite, izberite počasni posnetek ali menjajte med fotografiranjem in snemanjem. Chroma zaslon uporablja odsevno tehnologijo, zato ne prazni baterijo. Uporablja ambientno svetlobo za osvetlitev (namesto osvetlitve napajane iz baterije), zato je dobro berljiv pri močni sončni svetlobi.

Dolga avtonomija baterije

Za svoje delovanje porabi zelo malo energije, zato VIRB Elite z enim polnjenjem baterije omogoča več kot tri ure posnetkov v pravi HD ločljivosti (1080p). Obstaja možnost, da se boste vi utrudili prej, preden se baterija izprazni. Čas snemanja pa si lahko na vaši celodnevni avanturi še podaljšate z dodatno baterijo (ni v kompletu).

Brezžična povezava z vašim pametnim telefonom

VIRB Elite poleg že naštetih funkcij nudi še visoko občutljiv GPS sprejemnik, senzor pospeškov, višinomer ter WiFi. WiFi povezljivost vam omogoča povezavo z brezplačno mobilno aplikacijo za iPhone in Android. VIRB Elite je opremljen s specifičnimi profili aktivnosti, tako lahko med snemanjem spremljate lokacijo, hitrost, nadmorsko višino, srčni utrip (senzor na voljo opcijsko) in še več. Vse te podatke je možno prikazati na napravi, lahko pa so kasneje pri procesiranju posnetka vključeni tudi v posnetku, kar VIRB izkušnjo postavlja na naslednji nivo.

Snemajte akcijo, ne sedenja

VIRB Elite uporablja visoko odziven GPS sprejemnik za označevanje lokacij kjer so bile narejene fotografije ali video in za »pametne« snemalne profile kot je Smučarski. VIRB Elite razlikuje vožnjo po hribu navzdol (smučanje) od vožnje navzgor (vlečnica, gondola…). Pri tej nastavitvi VIRB Elite samodejno prične snemanje videoposnetka pri vožnji navzdol in se postavi v stanje pripravljenosti pri vožnji navzgor. Ta nastavitev varčuje z baterijo in prostorom na kartici, hkrati pa ne dovoljuje, da bi uporabnik pozabil vklopiti snemanje pri vožnji navzdol. S tem VIRB Elite poskrbi za posnetke, uporabnik pa se lahko posveti svoji aktivnosti.

Senzorji in daljinsko upravljanje

VIRB Elite omogoča obstoječim Garmin uporabnikom, da izkoristijo prednost Garmin ekosistema. Poleg opcijskega daljinskega upravljalnika (na voljo v prvem četrtletju 2014), Edge® 810, fenix™, quatix™, Oregon® 600 serije in še mnogi drugi lahko upravljajo VIRB. Uporabniki lahko vklopijo in izklopijo snemanje ter delajo foto posnetke na napravi z uporabo ANT+ brezžične povezave (za popoln seznam združljivih naprav obiščite garmin.com/virb). Dodatno ANT+ omogoča uporabnikom upravljanje več povezanih VIRB Elite kamer hkrati. Le vklopite snemanje na glavni kameri in tudi vse ostale povezane kamere bodo pričele s snemanjem. VIRB Elite je združljiv z ostalimi ANT+ senzorji, kot so senzor srčnega utripa (HR), kadence (CAD), temperature (tempe™). Podatki s teh senzorjev so lahko prikazani takoj na zaslonu VIRB ali kasneje pri obdelavi videoposnetka v posnetku samem.

Robustnost

VIRB Elite je dovolj trpežen, da posname najzahtevnejše posnetke takoj, ko odstranite embalažo. Z robustnim ohišjem, VIRB Elite ustreza IPX-7 standardu vodoodpornosti (zdrži nenamerno potopitev v vodi globine do enega metra do 30 minut), zato lahko z njim snemate aktivnosti kot so smučanje in vožnja s kajakom brez dodatne zaščite in bojazni pred poškodbami. Opcijsko ohišje je na voljo za podvodno snemanje, prav tako široka paleta nosilcev za pritrditev VIRB Elite na krmilo, čelado, desko za deskanje na vodi in več. VIRB Elite se enostavno namesti na nosilec, močni zobje čvrsto držijo kamero na mestu in preprečujejo padec iz nosilca pri visokih vibracijah. Na voljo je celo standarden adapter, ki omogoča uporabo VIRB Elite že obstoječim uporabnikom akcijskih kamer.

Snemanje in predvajanje

Uporabnikom ni potrebno profesionalno snemalno znanje, za snemanje posnetkov z VIRB Elite. Funkcije za izboljšanje posnetkov zagotavljajo kvalitetne posnetke že pred urejanjem le-teh. Tehnologija digitalne stabilizacije slike omogoča mirne posnetke, funkcija korekcije popačenja slike zaradi učinka ribje oko, ki je pogost pri tovrstnih kamerah uporabniku omogoča avtomatsko korekcijo. Poleg visoko kvalitetnega videoposnetka, VIRB lahko posname posnetke ločljivosti 16 MP. VIRB Elite lahko snema fotografije med snemanjem videoposnetka. VIRB Elite ima tudi micro HDMI izhod za predvajanje vsebin in microSD režo, ki podpira kartice velikosti do 64GB (na kartico 64GB microSD lahko posnamete več kot sedem ur 1080p videoposnetka).

Enostavno urejanje posnetkov

Z brezplačno programsko opremo VIRB Edit lahko na računalnik prenesete vaše video posnetke ter jih urejate in jih opremite s podatki iz senzorjev vaše Garmin naprave. Delite jih lahko z družino in prijatelji ali jih objavite na družabnih omrežjih kot so YouTube, Facebook in Instagram.

Znamka: Garmin
Prehrambena dopolnila ne služijo kot nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Shranite na mestih, ki niso dosegljiva otrokom.
Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.
Dodatne informacije

Osnovni komplet vsebuje: VIRB Elite-akcijska kamera, litij-ionska-baterija, držalo, kratek priključek, pravokotni priključek, adapter za podobna držala, ravno držalo za montažo, ukrivljeno držalo za montažo, snemljiva prirobnica, navojni obroč, gumbi (3), USB-kabel, navodila za uporabo

Dimenzije

Dimenzije, Š x V x G: 32 mm x 53 mm x 111 mm
Teža: 175,7 g (naprava), 232,4 g (naprava in držalo)
Ločljivost zaslona: 1,4 cola (205 x 148)

Video

Senzor: 16 MP, 1/2,3 cole, CMOS
Format datotek: MP4
1080p-HD-Video: 1920 × 1080; 30 fps
960p-HD-Video: 1280 × 960; 30, 60 fps 48fps
720p-HD-Video: 1280 × 720; 30, 60 fps
WVGA (počasni posnetki): 854 × 480; 120, 60 fps samo 120
Ločljivost fotografij: 16 MP (4664 * 3496), 12 MP (4664 * 2632), 8 MP (3264 * 2448)
Neprekinjeno slikanje: 6 3/s@16, 5/s@12 ali 10/s@8 na sekundo
Fotografiranje ˝time lapse˝ (sekunde): 0,5, 1, 2, 5, 10, 30, 60

Audio

Vgrajen mikrofon: Da
Zunanji mikrofon: preko adapterja USB na 3.5 mm stereo.

Povezljivost

Bluetooth®: Ne
ANT+™: Da (daljinec in senzorji)
Vmesnik: USB 2.0
HDMI izhod: micro HDMI
Wi-Fi: 802.11bgn

Razno

GPS: Da
Temperaturni razpon: -15° do 60° C
Spomin: microSD™ kartica (do 64GB); ni priložena
Senzor pospeškov: Da
Višinomer: Da
Vodotesnost: Da, IPX7 (1m/30min)
Stabilizacija slike: Da (digitalna)
Popravljanje popačenja leče: Da

Baterija

Tip: zamenljiva Litij-ion
Kapaciteta: 2000 mAh
Avtonomija: 1080p (30fps); do 3 ure

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Garmin VIRB™ Elite

Podobni izdelki:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Kupci, ki so naročili "VIRB™ Elite" so naročili tudi:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder