TAKE EAT FREE - brez glutena

Z blagovno znamko TAKE EAT FREE je bil ustvarjen razpon izdelkov brez glutena in pšenice, ki ima zastavljen cilj, da ima kuhar in potrošnik lahko delo pri prirpavi jedi. Preprosto predstavljena tabela sestavin in semafor sta razlog, da je to mogoče. Preprosto okusno - preprosto varno - preprosto pregledno.

Infood GmbH - Concepts for allergy friendly products ima sedež v 8200 Gleisdorfu na Štajerskem. Podjetje se, od leta 2009, ukvarja s konceptom izdelkov brez alergenov. Poleg tega dobaljajo že leta znanim trgovskim družbam (konvencionalnih in ekoloških) živila brez alergenov. Jörg Moser in Wolfgang Gladysz upravljata Infood GmbH, ki se ukvarja tudi s suhim sadjem in zelenjavo.

Različni TAKE EAT FREE izdelki so popolnoma brez alergenov. Vsi TAKE EAT FREE izdelki so certificirani s prekrižanim klasjem in temeljijo na standardih ARGE celiakije. Izdelki so analizirani s strani strokovnjakov iz prehranske službe in neodvisnih inštitutov.

To še ni vse! Družba TAKE EAT FREE nenehno razvije nove izdelke z namenom, da bodo lahko vsakomur ponudili svoj izdelek!