Terra Elements Criollo surovo kakavovo maslo bio

Hladno stiskano kakavovo maslo iz Perua

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Perujsko aromatično kakavovo maslo, ki je bilo pridobljeno iz sorte Criollo, ni mogoče uporabiti samo za kuhanje, ampak je idealno tudi za nego kože in ustnic ter tudi za kremo za telo.

  • vsestransko
  • brez umetno belil ali dezodorantov
  • surova kakovosti hrane

Priporočena uporaba:
Trdna oblika olja kakavovih zrn se imenuje kakavovo maslo. Idealno je za sladice, sladolede, čokoladne kreacije ali celo za osebno higieno.

Recept za surovo čokolado:
100 g surovega kakavovega masla raztopite na vodni kopeli pri 41 °C in vmešajte 3 žlice kakava v prahu. Vmešajte ščepec vanilijeve kaše in ščepec soli. Po potrebi se lahko posladkate s sladkorjem kokosovega cveta ali ksilitolom.
Čokoladno maso napolnite v majhne čokoladne kalupe ali papirnate kalupe in pustite, da se vse počasi ohladi, ker prehitro hlajenje v zamrzovalniku naredi čokolado sivo.

Shranjevanje:
Shranjujte na hladnem in suhem.
Če je sobna temperatura nad 18 stopinj, jo lahko po odprtju shranite tudi v zgornjem delu hladilnika, da zagotovite še daljši rok trajanja.

Opomba:

  • kakavovo maslo se izdeluje ročno in ima zato včasih tudi točke prelome.
Znamka: Terra Elements
Prehrambena dopolnila ne služijo kot nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Shranite na mestih, ki niso dosegljiva otrokom.
Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Terra Elements Criollo surovo kakavovo maslo bio

2 recenziji kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
3 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

3 ocene

slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo sta 2 recenziji v drugih jezikih.


Kupci, ki so naročili "Criollo surovo kakavovo maslo bio" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder