Bake Affair Pirin kruh, 667 g
Popoln za domače užitke
€ 7,69
(€ 11,53 / kg, vklj. 9,5% DDV - izklj. stroški dostave)
Različice:
-
Bake Affair
Pirin kruh z divjimi zelišči
Peka kruha je lahko enostavna!
€ 8,49(€ 12,62 / kg) -
Bake Affair
Pirin kruh
Popoln za domače užitke
€ 7,69(€ 11,53 / kg) -
Bake Affair
DAWA kruh
Temni kruh iz kislega testa
€ 7,99(€ 10,49 / kg) -
Bake Affair
Kmečki kruh
Mešanica za 1 kg kruha
€ 7,79(€ 10,36 / kg)
Lastnosti in prednosti
- mešanica za peko kruha
- kakovostne sestavine
- ostanite svež dolgo časa
Št. izd.: XPI-BAF-2, Vsebina: 667 g, EAN: 9120101510176
Podobni izdelki:
Opis
S to mešanico za peko lahko ustavrike slasten kruh iz pire, brez predhodnega pekovskega znanja in izkušenj. Kruh ostane dolgo časa svež.
Nasveti:
- Ker je testo malce lepljivo, si roke in delovno površino dobro pomokamo za oblikovanje kruha.
- Da bo kruh bolj hrustljav, peki papir navlažite z vodo.
- Testo premažite z vodo in po okusu potresite s sezamovimi, sončničnimi, bučnimi semeni ali ovsenimi kosmiči.
- Takoj, ko dno testo porjavi, je krih pečen.
Priprava:
- Mešanici za peko dodamo 450 ml vode in dobro pregnetemo z roko ali primernim kuhinjskim aparatom.
- Posodo pokrijemo s krpo in pustimo počivati 30 minut.
- Po »fazi mirovanja« testo oblikujemo v želeno obliko in položimo na pekač s peki papirjem.
- Nato testo spet pokrito pustimo počivati pri sobni temperaturi približno 20-30 minut.
- Pečico segrejte za bagetke na 220°C ali za kruh na 230°C.
- Papir za peko lahko tudi premažemo z vodo, da bo kruh še bolj hrustljav.
- Z ostrim nožem večkrat zarežemo vrh kruha.
- Bagetke: pečemo na 220 °C približno 12 minut. Nato odstranite s pekača in pustite 10 min, da se ohladijo.
- Kruh: pečemo 10 minut na 230°C, nato znižamo na 190°C in pečemo še 20 minut. Nato odstranite s pekača in pustite 10 minut, da se ohladi.
Znamka: | Bake Affair |
---|---|
Vrste izdelka: | Živila, Mešanice za peko |
Sestavine
Hranilna vrednost
Hranilna vrednost | na 100 g |
---|---|
Energijska vrednost | 1407 / 336 kj / kcal |
Maščobe | 2,1 g |
od tega nasičene maščobne kisline | 0,3 g |
Ogljikovi hidrati | 64 g |
od tega sladkor | 2,3 g |
Vlaknine | 5 g |
beljakovine | 13 g |
Sol | 2,4 g |