Bake Affair Pirina bageta, 739 g
Okusno in pristno
€ 7,69
(€ 10,41 / kg, vklj. 9,5% DDV
Lastnosti in prednosti
- mešanica za peko za približno 4 bagete
- kruh ostane dolgo časa svež
- hitro in enostavno za pripravo
Št. izd.: XPI-BAF-1, EAN: 9120101510152
Opis
Tudi neizkušeni peki lahko to mešanico za peko spremenijo v okusne bagete. Skrbna kombinacija naravnih sestavin zagotavlja edinstven in nepozaben rezultat.
Nasvet: Da bodo bagete bolj hrustljave, peki papir navlažite z malo vode.
Priprava pirine bagete:
- Mešanici za peko dodamo 450 ml vode in dobro pregnetemo z roko ali primernim kuhinjskim aparatom.
- Posodo pokrijemo s krpo in pustimo počivati približno 20-30 minut.
- Po »fazi mirovanja« testo oblikujemo v želeno obliko.
- Nato testo ponovno dobro pregnetemo in pustimo stati še 20 minut na sobni temperaturi.
- Pečico ali žar segrejte na 230°C.
- Peki papir in bageto lahko tudi namažete z vodo, da bo kruh še bolj hrustljav.
- Z ostrim nožem večkrat zarežemo vrh kruha.
- Pečemo 10 minut pri 230°C, nato znižamo na 190°C in pečemo še 15 minut. Nato pustite, da se kruh ohladi.
| Znamka: | Bake Affair |
|---|---|
| Vrste izdelka: | Živila, Mešanice za peko |
| Proizvajalec: | Bake Affair GmbH, Hauptstraße 5, 3373 , Kemmelbach, Avstrija, www.bakeaffair.at |
Sestavine
Pirina moka[1], sol, Suhi pekovski kvas, Granulat česna
- Sredstvo za pripravo moke z askorbinsko kislino
Hranilna vrednost
| Hranilna vrednost | na 100 g |
|---|---|
| Energijska vrednost | 1415 / 338 kj / kcal |
| Maščobe | 1,4 g |
| od tega nasičene maščobne kisline | 0,2 g |
| Ogljikovi hidrati | 67 g |
| od tega sladkor | 1 g |
| Vlaknine | 3,8 g |
| | 12,3 g |
| Sol | 2,3 g |