Garmin Foretrex® 401

Vaša osebna navigacijska naprava

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

Alpin Loacker Palice za pohodništvo
Zechsal Magnezij-Gel
Opis

Foretrex 401 je GPS navigacijska naprava, ki jo pripnete na zapestje in je zaradi svoje oblike primerna za vse aktivnosti v naravi, pri katerih potrebujete prosti obe roki. Naprava Foretrex 401 ima visoko občutljiv GPS sprejemnik, je lahka, vodotesna in robustne oblike, z elektronskim kompasom in barometričnim višinomerom. Idealna je za pohodnike, gobarje, lovce, smučarje, ekstremne športnike, tabornike, vojake… Za enostaven prenos podatkov ima USB vhod/izhod, med enakimi napravami pa direkten prenos podatkov poteka brezžično.

Sledite svojim stopinjam

S Foretrexom 401 se ne boste izgubili ne glede na to, kam vas odpeljejo avanture. Foretrex beleži vašo sled in jo s pikicami prikazuje na zaslonu. Vključite funkcijo TracBack® in naprava vas bo vodila po sledi do začetka vaše poti. Z elektronskim kompasom in barometričnim višinomerom se boste z uporabo Foretrexa 401 vedno gibali v pravi smeri in na pravi nadmorski višini. Posamezne položaje lahko shranite v pomnilnik naprave kot točke (do 500 točk), tako, da vedno lahko vključite vodenje do pomembne shranjene točke (vozilo, kamp). Vračanje na začetno točko nikoli ne bo problem, saj naprava deluje na izmenljive AAA baterije in zdrži do 17 ur z enim kompletom.

Spremljajte svoje podatke
Z napravo Foretrex 401 lahko povezujete shranjene točke v rute in tako shranite poti do vseh priljubljenih točk. Naprava ponuja še veliko koristnih podatkov za pomoč pri navigaciji, kot so potovalni računalnik, časi sončnega vzhoda in zahoda, podatki za lov in ribolov…Za dodatne podatke lahko Foretrex 401 brezžično povežete s senzorjem srčnega utripa, kolesarskim senzorjem kadence, z dodatnim nosilcem pa ga lahko pritrdite tudi na krmilo kolesa. Za shranjevanje rut,sledi in točk vaših popotovanj Foretrex povežete z računalnikom preko USB kabla in enostavno prenesete podatke. Podatke o točkah, rutah in sledeh lahko brezžično posredujete drugim uporabnikom naprave Foretrex 401.

Lastnosti:

  • Visoko občutljiv GPS sprejemnik.
  • USB vmesnik.
  • Standard vodotesnosti: IPX7.
  • Brezžični prenos podatkov med enakimi napravami.
  • Elektronski kompas in barometrični višinomer.
  • Robustna in lahka naprava.
  • Mere naprave: 4,32 x 7,37 x 2,29 cm
  • Baterije: 2 AAA NiMH ali Litijeve, do 17 ur delovanja z enim kompletom.
  • Masa naprave z baterijami: 87,3g

Osnovni komplet vsebuje:
Foretrex 401, USB kabel, podaljšek zapestnega traku, navodila za uporabo na CD, kratka navodila.

Znamka: Garmin
Prehrambena dopolnila ne služijo kot nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Shranite na mestih, ki niso dosegljiva otrokom.
Priporočen dnevni odmerek se ne sme prekoračiti.
Dodatne informacije

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Garmin Foretrex® 401