GoPrimal - najboljša kakovost!

Ena misija, ena strast

GoPrimal je zgodba o dobrih prijateljih iz različnih držav, ki so se kljub stresnim službam posvečali fitnesu in zdravemu življenjskemu slogu.

Na neki točki so ugotovili, da ni bilo tam zunaj podjetja, ki bi ustrezalo njihovim visokim standardom kakovosti in s katerimi bi se lahko identificirali 100%. Zato so se leta 2016 odločili, da bodo ustanovili svoje podjetje.

Od prve ideje, ki je bila v barvni poletni noči v Barceloni, so nastali izdelki, ki jih lahko priporočate vašim otrokom, staršem in starim staršem - izdelki, za katere so se 100% zavezali imajo pozitivne učinke na telo znanstveno dokazane z različnimi študijami.

GoPrimal: 8 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Zakaj so GoPrimal Supplements drugačni?

Skozi dolgoletne izkušnje in sodelovanje z vodilnimi strokovnjaki in zdravniki je GoPrimal uspel razviti visoko kakovostne prehranske dodatke na naravni osnovi.

Vsi izdelki so popolnoma brez umetnih barvil ali arom ter zagotavljajo kakovost izdelkov brez skrivanja. Obstajajo številne študije o vseh izdelkih, ki kažejo koristi za splošno zdravje, izboljšujejo učinkovitost pri športu ali preprečujejo bolezen.

GoPrimal - uspešnost, ki jo poganja narava.