Prehranska dopolnila znamke Green Health

Za tem stoji Green Health

  • Green Health predstavlja absolutna premium prehranska dopolnila iz hiše PANACEO, katerih recepture sestavin dosegajo najvišje standarde kakovosti.
  • kombinirani produkti, krepijo na povsem naravni način pri vsakdanjih težavah (sklepi, živci, oči, in dobro počutje, ter telesna teža).
  • poleg tega se v liniji Green Health nahajajo PURE 100% naravne substance brez kemičnih polnil ali konzervansov.

Green Health: 3 izdelki

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Green Health - nazaj v naravo

Kaj je znani francoski filozof Jean-Jaques Rousseau odkril že v osemnajstem stoletju, je danes bolj veljaven kot kdaj koli prej: človek se vse bolj oddaljuje od narave in iz načina življenja, ki je v skladu z njo. Medtem ko stalno napredovanje napredka nedvomno prinaša s seboj veliko blagoslovov, prvotno naravno bistvo človeških bitij vedno bolj zavzema zadnji sedež. Tako človek ne živi več v ravnovesju z njegovim naravnim okoljem in telo ne sprejema, kakšna narava naj bi bila zanj optimalna. Včasih tudi oskrba s hranili trpi zaradi moderno-industrializiranega načina življenja, tako da telo ni več v celoti dobavljeno z vsemi pomembnimi vitamini, minerali in elementi v sledeh.

Najpogostejši vzroki za to so:

  • enostranska prehrana in poraba predelanih živil, kot so pripravljeni jedi in hitra prehrana
  • stres in živahen življenjski slog, ki vam ne omogoča, da kupujete svežo hrano in pripravite svežo hrano
  • povečana potreba po vitaminih in mineralih zaradi stresa, vadbe, nosečnosti ali bolezni
  • zmanjšan vnos hranil zaradi bolezni
  • nizka kakovost hrane in posledično nižja vsebnost hranil zaradi izkoriščanja njivskih zemljišč, uporaba gnojil in pesticidov

Vsi ti dejavniki lahko porušijo ravnovesje med človekom in naravo ter preprečijo optimalno oskrbo s hranilnimi snovmi. Green Health si je zastavilo cilj približati ljudi naravnemu izvoru s pomočjo visokokakovostnih dodatkov in jim dati hranila in vitalne snovi najvišje kakovosti.

To je zeleno zdravje

Zeleno zdravje je premium prehrambni dodatek skupine Panaceo. Kot taka ne izpolnjujejo le najvišjih standardov kakovosti, temveč tudi prepriča z dokazano sestavo aktivnih sestavin, na katere prisegajo številni zadovoljni kupci. Tako Green Health ponuja izdelke vrhunske kakovosti, ki ljudem pomagajo ponovno odkrivati ​​harmonijo z naravo.

Na voljo sta dve vrstici izdelkov:

  • Green Health PURE temelji na 100% naravnih čistih snoveh in ni prostih tekočih snovi, tehničnih polnil in konzervansov. Tu boste dobili čisto čiste vitalne snovi najvišje kakovosti.
  • Pripomočki za Green Health so namenjeni podpori različnim vsakdanjim težavam. Posebej so oblikovane za posebne potrebe pri uporabi in se zanašajo na inovativne sestavine, ki so bili preizkušeni že več let.

Zeleno zdravje združuje pozitivne sile narave v različnih prehranskih dopolnilih in jim omogoča ponovno dostopnost do ljudi. Tako lahko ponovno vzpostavi kos prvotnega naravnega življenjskega sloga in ravnovesje med njim in naravo.