Hawlik Auricularia Pulver kapsule

Z visokim odstotkom vitamina C acerola!

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Novejša različica tega izdelka:

Opis

Kapsule v prahu Hawlik Auricularia

  • pri izdelkih Hawlik Auricularia gobe gojimo, jih nežno sušimo, nato pa celotno telo gob zelo fino zmeljemo (postopek Shellbroken *).
  • za ekstrakt se polisaharidi sprostijo iz litijske lupine cele gobe s pomočjo postopka ekstrakcije, ki je znan in patentiran iz tradicionalne kitajske medicine, in tako daje telesu na voljo več hranil.
  • Hawlik Auricularia + ekstrakt se uporablja že vrsto let in je zelo cenjen. Kapsule v prahu Extract + so idealne za vzdrževanje in ponovno vzpostavitev vitalnega ravnovesja!

Azijsko osnovno hranilo

  • azijske kuhinje si ni mogoče predstavljati brez Auricularia, ki raste na listavcih po vsem svetu. Gojenje gob se je na Kitajskem verjetno začelo pred približno 1500 leti, da bi zadostili velikemu povpraševanju.

Goba s svetopisemskim ozadjem

  • auricularia je svojo nemško ime Judasohr dolžna krščanski tradiciji: V skladu s tem se je Juda, Jezusov izdajalec, obesil s starejšega drevesa, na deblu katerega so nato gojile gobe. Za mikoterapevta so pomembnejše sestavine in načini delovanja kot samo ime, izgled in lega gobe. Auricularia se že stoletja uporablja v Aziji in Evropi.

Priporočen dnevni odmerek:
2 kapsuli 2-krat na dan z veliko tekočine

* je posebno, super fino mletje, ki poveča biološko uporabnost. Celotna plodna telesa gobe so vedno zmleta.

Znamka: Hawlik
Oblika vsebine: Kapsula
Alergeni: Brez glutena, Brez jajc, Brez rib, Brez soje, Brez laktoze
Lastnosti izdelkov: Brez alergenov, Brez kvasa, Vegansko, Vegetarijansko, Brez pšenice
Prehrambena dopolnila ne služijo kot nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Shranite na mestih, ki niso dosegljiva otrokom.
Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Hawlik Auricularia Pulver kapsule