Hawlik vitalne gobe

Kot prvo podjetje v Evropi nosimo pečat kakovosti iz skupine AGROLAB laboratorija na naših izdelkih iz zdravilnih gob! Kajti že 35 let delamo na vitalnih gob, da lahko danes zagotovimo kakovost.

Nakupovanje po kategorijah

Hawlik: 65 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

O upravljanju kakovosti v skupini Hawlik

Kot prvo podjetje v Evropi, lahko nosijo pečat kakovosti v laboratoriju skupine AGROLAB na svojih izdelkih iz vitalnih gob. Pečat podeljujejo skozi izjemno stroge smernice. Samo redno nadzorovani izdelki so počaščen z njim. Laboratorij Group AGROLAB je neodvisna, akreditirana in certificirana inštitucija. Naše izdelke iz vitalnih gob so preverili v skladu s strogo, nemško živilsko zakonodajo. Vsaka serija je pod nadzorom. AGROLAB nenehno preverja več kot 500 pesticidov, težkih kovin na mikrobiologijo. Vse gobe v prahu so izpostavljene tudi testiranju DNA-identitete. S tem zagotovimo, da predelamo resnično tiste gobe, ki jih želimo.Pečat kakovosti zagotavlja našim strankam viden dokaz o visoki kakovosti in čistosti naših izdelkov iz vitalnih gob. Vsako leto vlagamo okoli 500.000 evrov, za kakovost, raziskave in razvoj. Naša kakovost izdelkov iz zdravilnih gob nudimo po poštenih cenah. Zato se lahko veselimo vedno večjega števila zadovoljnih strank. Naši kupci so zdravniki, zdravilci in lekarnarji. Število naših zasebnih strank, se stalno povečuje. Medtem, oskrbujemo že približno 100.000 končnim uporabnikov. V Nemčiji so surovine za izdelke pod nadzorom s strani nacionalno priznanega laboratorija. To dodatno potrdi, da izdelki 100% ustreza nemški živilski zakonodaji. Test je izveden s strani neodvisnega akreditiranega laboratorija v Nemčiji LUFA-ITL iz laboratorijske skupine AGROLAB. Surovi izdelki so nato v vrhunsko opremljenem, z najnovejšo tehnologijo, farmacevtskem podjetju v Nemčiji zakapsulirani in tabletirani.

Odgovornost, ki smo jo prevzeli s proizvodnjo in distribucijo medicinskih gob, se povsem zavedamo. Zato neguje konstanten proces nadzora kakovosti. Nudimo najboljšo kakovost za pošteno ceno. Nagrada so naše stranke in njihova zvestoba. Teh je že kar nekaj, saj je bila družba ustanovljena pred 30 leti. Dejstvo, da so najvišje kakovosti in so ponujene po kupcem prijaznih cenah predstavlja optimalno storitev. Hitra dostava in vrhunsko posvetovanje - so sestavni del naše korporativne filozofije in so tudi razlog za naš uspeh. V zelo kratkem času smo postali vodilni proizvajalec vitalnih gob.