NADH - AX|10

Nudi vam v obliki pastil visoko doziran koencim 1 - N.A.D.H. z dragoceno spirulino.

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Slični izdelki:

Nature Love Kompleks kultur Probiona
Allergy Research Group GastroCleanse
FutuNatura Encimi serrapeptaze 180.000 ie
Opis

Pastile Koencim 1 NADH - AX|10

Visoko koncentrirane pastile Koencim 1 NADH - AX|10 zelo enostavno vključite v vašo dnevno prehrano. Vsaka pastila vsebuje visoko doziran NADH v količini 20 miligramov in spirulino v količini 30 miligramov.

Integrirajte v dnevno prehrano

Pastile lahko po potrebi integrirate v vašo dnevno prehrano. Predvsem priporočljivo je jemanje po ali pred obrokom. Lahko ga jemljete tudi, ko ste na poti ali med obroki. Koencim 1 NADH - AX|10 lahko kombinirate z drugimi izdelki iz naše obsežne ponudbe. Na tak način lahko sestavite vaša individualna prehranska dopolnila. Lahko se posvetujete z nami; z veseljem vam bomo stali ob strani.

Enostavna uporaba

Koencim 1 NADH - AX|10 je zelo enostavno uporabljati: dve pastili pustite pod jezikom, da se raztopita. Pastile se hitro raztopijo, tako da lahko sestavine absorbira preko sluznice. Pastile ne žvečite ali jih pogoltnite, da ne bi vplivali na absorpcijo telesa. Priročno pakiranje je primerno za vsako torbico: tako je lahko vaš spremljevalec na vsakem potovanju.

Priporočen odmerek: 1-2 pastili pustite pod jezikom, da se raztopita in že v kratkem času boste občutili učinek.

Prehrambena dopolnila ne služijo kot nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Shranite na mestih, ki niso dosegljiva otrokom.
Priporočen dnevni odmerek se ne sme prekoračiti.
Dodatne informacije

1 pastila vsebuje:

Sestavine Količina
NADH 20 mg
Spirulina v prahu 30 mg

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek NADH - AX|10