Weleda Dezodorant z divjimi vrtnicami

Harmonizira na naraven način

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

FITNE Health Care Sole zobna krema
ENZBORN Aloe Vera Premium Spray Bio
ENZBORN Aloe Vera Premium Creme Bio

Opis

Čista eterična olja divje vrtnice Damašeanske in Ylang-Ylanga podarijo s svojim harmoničnim vonjem svežino in dobro počutje. Nastajanje neprijetnega telesnega vonja se tako ovira na naraven način in to brez zamašenja por.
Weleda dezodorant divjih vrtnic se lahko uporabi kot blag sprej za telo.

Dezodorant je brez antitranspirantov kot so aluminijeve soli, ftalati in sintetične dišave, barvila in konzervansi - to so naravni dezodoranti iz skupine Weleda. In ker ne zaprejo por in ne vsebujejo škodljivih snovi jim je EKO test podaril oceno "zelo dobro".

Znamka: Weleda
Oblika vsebine: Nega in kozmetika
Lastnosti izdelkov: Vegansko

Dodatne informacije

Sestavine: alkohol, voda, parfum*, izvleček vrtnice damašeanske, izvleček listov vrtnice mošate, glicerin, amonijev glicirhizat, limonene*, linalool*, citronellol*, benzilalkohol*, benzil benzoat*, benzil salicilat*, geraniol*, citral*, eugenol*, farnesol*
* iz naravnih eteričnih olj

Ingridients (INCI): Alcohol,(Aqua), (Parfum)*, Rosa Damascena Extract, Rosa Moschata Leaf Extract, Glycerin, Ammonium Glycyrrhizate, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Benzyl Alcohol*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*.

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Weleda Dezodorant z divjimi vrtnicami