Classic Ayurveda Bio Pippali mlet

Indijski eksotik v vaši kuhinji

  • znan tudi kot "dolgi poper"
  • krepi apetit
  • krepi Agni
  • zmanjša Vata in Kapha
  • Bio-certificirano
    Bio-certificirano
  • Vegansko
    Vegansko
  • Brez glutena
    Brez glutena
  • Brez laktoze
    Brez laktoze
  • € 3,99 (€ 13,30 / 100 g)

vklj. 9,5% DDV izklj. stroški dostave

Trenutno ni na voljo

V moj seznam želja

Št. izd.: AN-2453, Vsebina: 30 g

EAN: 4032582002802

  • znan tudi kot "dolgi poper"
  • krepi apetit
  • krepi Agni
  • zmanjša Vata in Kapha
  • Bio-certificirano
    Bio-certificirano
  • Vegansko
    Vegansko
  • Brez glutena
    Brez glutena
  • Brez laktoze
    Brez laktoze
30 g: € 3,99 (€ 13,30 / 100 g)
70 g: € 7,99 (€ 11,41 / 100 g)

Trgovina VitalAbo spletna trgovina vam ponuja naslednje prednosti:Trgovina VitalAbo spletna trgovina vam ponuja naslednje prednosti:

  • Brezplačna dostava v državo: Slovenija že nad € 29,90 *
  • Dostava preko Posta.si, UPS Standard, DHL Express ali UPS Express
  • Naročite do četrtek 11:00 in prejeli boste vaš paket v roku 1 - 2 delovnih dni (Posta.si, velja samo za izdelke na zalogi)
  • Možnost vračila
  • Po povzetju, Predračun

Opis

Klasik ayurvede uporablja za svoj kakovostni pippali prašek, vrhunska, na nizki temperaturi (pod 42 stopinj Celzija) sušene pippal sadeže v ekološki kakovosti. V primerjavi z običajnim sušenjem na zraku, je to najbolj nežna metoda do sadežev, pri kateri se ohrani največ aktivnih rastlinskih sestavin. Na koncu so sadeži zmleti v prah.

Prašek izpolnjuje standarde surovih živil in ne vsebuje polnil ali pomožnih sestavin. Vsebuje z vsemi svojimi sestavinami in fitokemikalije polno vrednost rastline.

Pippali

Pippali (dolgi poper) je zdravilna in aromatična rastlina iz družine Piperaceae. Uporabljajo se sadeži te plezalke. Po svojih lastnostih je podobna črnemu popru, z razliko, da je dolgi poper bolj nežen do želodca.

Dolgi poper krepi na prvem mestu apetit in Agni.

Pippali pomirja Vata in Kapha. Ker je prebavni izdelek Pippali sladek, v mahnih količinah krepi Pitta. Pippali lahko uživajo tudi Pitta dominante osebe (v zmernih količinah), ki imajo rade pekoče, podobno velja tudi za ingver.

Priporočene dnevni odmerek:
0,5 - 1 g dvakrat na dan (0,5 čajne žličke = 1g), potresemo npr. v ghee, med ali pa po pripravljeni jedi.

Znamke: Classic Ayurveda
Lastnosti izdelkov: Bio-certificirano, Presno, Vegansko
Alergeni: Brez glutena, Brez laktoze
Ayurvedski izdelki: Začimbe

Sestavine

  • langer Pfeffer (Pippali, Piper longum) [1]
  1. iz kontrolirane ekološke pridelave

Ocene izdelka