Froximun - izdelki z naravnim klinoptilolitnim zeolitom

Izjemni izdelki na osnovi zeolita

Poudarek družinskega podjetja je seveda zdravje. Edinstven know-how na področju razstrupljanja telesa, kot preventiva ali kot terapija v obliki praktičnih izdelkov na naravni osnovi. S Froximun® lahko napoveste vojno strupom iz okolja.

Froximun®: 8 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Froximun® - družinsko podjetje v službi človeka

Froximun®je nemška družinska dejavnost, katere zgodovina se je začela leta 2001. Takrat so se ustanovitelji podjetja zavedali naravnega mineralnega materiala, ki s svojimi posebnostmi lahko prispeva k blaginji ljudi in živali. V sodelovanju z znanstveniki in zdravniki je bil iz tega minerala razvit edinstven izdelek Froximun®. To je prvi v Evropi v tej obliki.

Danes zaposleni v družbi delajo za razvoj in proizvodnjo visoko kakovostnih naravnih izdelkov na osnovi mineralnega zeolita.

Oblikovanje in razvoj kot temelj vrhunskih izdelkov

Oblikovanje in razvoj vsakega izdelka predstavljata osnovo za izdelke vrhunske kakovosti, ki so med najboljšimi na trgu. Ekipa Froximun AG stalno prizadeva izboljšati kakovost svojih izdelkov. Da bi to dosegli, se redno izvajajo znanstvene študije, raziskovalne pogodbe pa se dodelijo ustreznim institucijam. Sledijo naslednji cilji:

  • optimizacija funkcionalnosti
  • izboljšanje uporabnosti
  • izboljšanje kakovosti in varnosti izdelkov
  • razvoj novih, inovativnih izdelkov

Izdelava in konfekcija, izdelana v Nemčiji

Froximun AG je certificiran proizvajalec peroralnih in kožnih izdelkov na osnovi zeolita. Celovit sistem vodenja kakovosti na področjih načrtovanja in razvoja, proizvodnje in prodaje v skladu z EN ISO 13485: 2012 in patentirano sestavino MANC® zagotavljata za potrošnika najvišjo kakovost in varnost.

Proizvodnja patentirane sestavine MANC® poteka popolnoma v Nemčiji v vseh korakih. Celotno znanje Froximun AG teče v izbor surovih zeolitov, nadaljnjo mikronizacijo ter modulacijo in zaključno obdelavo.

Kakovost in varnost kot najvišja predpostavka

Izdelki podjetja Froximun AG se strogo testirajo in ocenjujejo, preden se dajejo na trg. Na ta način ste lahko prepričani, da boste dobili najvišjo kakovost in izdelke za varnost izdelkov. V Froximunu aplikacija zagotavlja varnost, kakovost in znanje z roko v roki, tako da ne nastanejo samo izredni izdelki, ampak se lahko kot potrošnik počutite v dobrih rokah.

Unikatni izdelki za posebne potrebe

Posamezni izdelki Froximun® so na voljo v različnih dozirnih oblikah, kot so praški, kapsule in žvečljive tablete. Poleg tega znamka ponuja tudi izdelke, kot so mazila in suspenzije za zunanjo uporabo. Proizvodni program proizvajalca vključuje izdelke za ustno nego in zobozdravstveno nego ter kozmetiko, ki zajemajo širok spekter izdelkov, ki ustrezajo številnim potrebam.