Garmin Montana 600

Ročni GPS z zaslonom na dotik

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Garmin Montana 600 je GPS naprava, namenjena uporabi v avtomobilu, na vodi in seveda peš. Tako je lahko vedno z vami, ne glede na aktivnosti, ki vas v danem trenutku zanimajo. Na velikem, na dotik občutljivem in na soncu dobro vidnem zaslonu diagonale 10,2 cm lahko prikažete cestno, topografsko ali navtično kartografijo, lahko pa namestite tudi satelitske posnetke BirdsEye™. Zaslon omogoča postavitev ležeče in pokončno – pokončno je naprava bolj uporabna v rokah, ležeče pa v avtomobilu ali na plovilu. Vgrajena 3-osni elektronski kompas in barometrični višinomer omogočata še bolj zanesljive in natančne podatke. Za uporabo v avtomobilu lahko dokupite avtomobilski nosilec, preko katerega vas Montana 600 v povezavi s cestno kartografijo tudi glasovno usmerja.

Velik zaslon

Montana 600 ima vgrajen velik, svetel zaslon diagonale 10,2 cm. Zaslon je izjemno dobro viden na soncu ter občutljiv na dotik – v povezavi z intuitivnim uporabniškim vmesnikom boste tako lahko več časa posvetili naravi in manj napravi. Satelitski posnetki BirdsEye in kartografija so prikazani v visoki ločljivosti.
Montana 600 je izjemno vzdržljiva ter seveda vodotesna. Tako jo lahko brez skrbi uporabljate pri vseh aktivnostih – na vodi, v blatu ali prahu. Montana 600 je vodotesna po standardu IPX 7, kar pomeni da vam lahko pade v vodo, pa bo še vedno delovala.

Več načinov uporabe

Montana 600 je namenjena uporabi na motorju, v avtomobilu, na plovilu in v roki. Na voljo so različni nosilci, ki poskrbijo, da je Montana 600 na varno nameščena. Nosilci so prilagojeni vozilu in uporabi – tako je nosilec za na motor izjemno robusten, nosilec za v avtomobil pa ima vgrajen zvočnik, ki omogoča glasovno usmerjanje. Kjerkoli in kadarkoli želite Montano 600 uporabiti, sta na voljo nosilec in kartografija.

Dodatna kartografija

Dodajanje novih zemljevidov je enostavno. Montana 600 ima režo za microSD kartico – tako le vstavite kartico z želenimi zemljevidi in že ste pripravljeni na nove podvige. Na voljo so vam cestni, topografski in navtični zemljevidi. Montana 600 podpira tudi naročnino na satelitske posnetke BirdsEye, preko katerih lahko na napravo namestite satelitske slike terena ter jih povežete z nameščeno kartografijo. Uporabite lahko tudi skenirane papirnate zemljevide – preko sistema Custom Maps lahko na napravo namestite umerjene zemljevide v jpeg obliki.

Brezžičen prenos

Montana 600 omogoča brezžičen prenos podatkov med združljivimi napravami. Tako lahko svoje točke, sledi ali načrtovane poti pošljete prijateljem ali sodelavcem kar na terenu, brez uporabe računalnika. Preprosto izberite podatke, pritisnite »Pošlji« in podatki so na drugi napravi.

Visoko odziven sprejemnik

Vgrajen visoko odziven GPS sprejemnik s podporo za WAAS/EGNOS in sistemom HotFix®, Montani 600 omogoča hiter in natančen izračun položaja. Montana 600 signal GPS satelitov lovi tudi v gozdu, v soteskah ter med visokimi stavbami ter tako omogoča brezskrbno uporabo.

Enostavno usmerjanje

Montana 600 ima vgrajen 3-osni elektronski kompas, s pomočjo katerega je smer prikazana ne glede na položaj naprave in ne glede na to, ali se premikate ali ne. Izjemno natančen barometrični višinomer omogoča natančen prikaz višine, omogoča pa tudi prikaz in spremljanje tlaka. Tako lahko z Montano 600 spremljate tudi spremembe vremena, kar zna biti na morju ali v gorah še kako pomembno.

Podvojite avtonomijo

Montana 600 ima unikaten sistem napajanja. Uporabite lahko polnilno litij-ionsko baterijo, lahko pa uporabite tudi standardne AA baterije. Tako lahko napravo uporabljate dlje časa – če nimate dostopa do polnilca za litij-ionsko baterijo, preprosto vstavite AA baterije in že ste pripravljeni na nove avanture.

Poiščite zabavo

Montana 600 podpira geocaching (iskanje zakladov s pomočjo GPS naprav). Datoteke s skritimi zakladi lahko namestite neposredno na napravo in že ste pripravljeni na novo zabavno iskanje skritega zaklada. Iskanje zakladov začnite na OpenCaching.com (v angleščini), Garminovem portalu za izmenjavo zakladov.

Velika in robustna naprava – vaš spremljevalec vsepovsod

 • Podatki zemljevidov za prikaz vseh posnetkov, tako da vedno veste, kaj vas čaka
 • Shranjuje vse podatke (točke poti, posnetke, itn.) v koledarju, tako da jih lahko kasneje primerjate (ali se z njimi pohvalite)
 • Avtomatsko spremeni v nočni modus, tako da lahko na zaslonu berete tudi v temi
 • QWERTZ-tipkovnica, za hitro iskanje in zapiske
 • Vam pomaga ohranjati orientacijo, saj lahko zaslon zaklenete in s tem preprečite nenehno spreminjanje med vodoravnim in horizontalnim prikazom
 • microSD™-reža za kartico, za nalaganje topografskih zemljevidov (za pustolovščine v naravi) ali z BlueChart® g2 v naprej naloženimi zemljevidi (za izlete na vodi). Podpira tudi BirdsEye-satelitske slike in Custom Maps
 • Brezžično prenaša točke poti, posnetke, poti, ... drugim uporabnikom s kompatibilnimi Garmin-GPS-napravami
 • Poizvede aktualno pozicijo hitro in natančno in je ne izgubi tudi v najgostejših gozdovih ali globokih soteskah
 • Integriran elektronski 3-osni-kompas z nastavljivo usmeritvijo in barometrični višinomer
 • Odličen dvojni baterijski sistem, tako da lahko uporabljate litij-ionske baterije, ki jih lahko polnite ali navadne AA baterije
 • Podpira GPX-datoteke za nalaganje geocaches in ostalih informacij direktno na napravo
Znamka: Garmin
Prehrambena dopolnila ne služijo kot nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Shranite na mestih, ki niso dosegljiva otrokom.
Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.
Dodatne informacije

Paket vsebuje:
Montana 600 (010-00924-00)
Oprema:
Litij-ionska-baterija
USB-kabel
Polnilnik
Navodila za hitro uporabo

Dimenzije, teža in zmogljivost:
Dimenzije, Š x V x G: 7,48 x 14,42 x 3,64 cm (2,9 x 5,7 x 1,4 cola)
Velikost prikaza, Š x V: (B x H) 5,06 x 8,93 cm (2 x 3,5 cola); 4 cole (10,2 cm) diagonala
Ločljivost zaslona, Š x V 272 x 480 slikovnih točk
Način prikaza: svetel, transflektivni TFT-zaslon na dotik z nastavljivo usmeritvijo, 65.000 barv, na sončni svetlobi dobro berljiv
Teža: 289 g (10,2 unčev) paket vsebuje litij-ionske baterije, 333 g (11,7 unčev) s 3 AA-baterijami (ni priloženo v paketu)
Baterija: litij-ionska baterija (priloženo v paketu) ali 3 AA-baterije (ni priloženo v paketu); priporočeno NiMH ali litijeva baterija
Zmogljivost baterije: do 16 ur (litij-ionske baterije), do 22 ur (AA-baterije)
Vodoodpornost: da (IPX7)
Primerno za plavanje: ne
GPS-sprejemnik z visoko občutljivostjo: da
Vmesnik za PC: High-speed USB in NMEA 0183 kompatibilno

Zemljevidi in pomnilnik:
Osnovni zemljevid: da
V naprej naloženi zemljevidi: ne
Možnost dodajanja zemljevidov: da
Integriran pomnilnik: 3 GB
Sprejema spominske kartice: microSD™-kartica (ni priložena v paketu)
Točke poti: 4000
Poti: 200
Shranjevanje posnetkov: 10.000 točk, 200 shranjenih posnetkov

Funkcije:
Avtomatsko vodenje poti (opozorila zavijanja na cestah): da (možnost zemljevidov za natančen prikaz cest)
Elektronski kompas: da (kompenzacija naklona, 3-osi)
Zaslon na dotik:: da
Barometrični višinomer: da
Kamera: ne
Geocaching-Modus: da (brez papirja)
Kompatibilno z Custom Maps: da
PhotoNavigation (navigacija s pomočjo koordinat fotografij): da
Koledar lova in ribolova da
Koledar sonca in lune: da
Tabela časov z možnostjo BlueChart zemljevida: da (možni Bluechart-zemljevidi)
Izračunavanje površine: da
POIs definirani z uporabniki (lahko se naloži več POIs): da
Prenos iz naprave na napravo (podatke brezžično prenesete med podobnimi napravami): ne
Image Viewer: da
Kompatibilno z Garmin Connect™ (Online-Community za analiziranje, klasificiranje in izmenjavo podatkov): da
Dodatno naložen varnostni list

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Garmin Montana 600

Podobni izdelki:

  Kupci, ki so naročili "Montana 600" so naročili tudi: