Hawlik Cordyceps CS-4 Extrakt + Pulver kapsule

Izboljševalec in afrodiziak

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Novejša različica tega izdelka:

Opis

Ker si Cordyceps skoraj ne moremo privoščiti (kilogram stane približno 28.000.- €), zato po svetu gojijo podgobje.

Ne gojijo jih na lesu ali slami, temveč na naravni hranilni tekočini. Na tak način se dobi absolutno čista in visoko učinkovita surovina-gobe, ki jo imenujemo CS-4. Znanstvene raziskave so pokazale, da ima CS-4 enako kemično sestavo kot preizkušena tradicionalna Cordyceps goba in jo lahko označimo kot tradicionalno Cordyceps.

Standardiziranje poteka na enak način, kot pri vseh naših izvlečkih gob, na polisaharide in zagotovljeno visoko kakovost izdelka.

Hawlik Cordyceps izvleček + prah je že leta zelo cenjen izdelek. Izvleček + prah kapsule so optimalne za ohranjanje in ponovno vzpostavitev vitalnega ravnovesja!

Vsaka rastlinska kapsula vsebuje 250 mg Cordyceps izvlečka, 150 mg Cordyceps prahu in 40 mg acerole (naravni vitamin C). Acerola poveča absorpcijo gobe za človeški organizem!

Iz strogo kontrolirane pridelave z zagotovilom kakovosti!

Iz višavja Tibeta

V svoji domovini, Tibetanskem višavju, je Cordyceps sinensis že dolgo priljubljena - ne samo pri ljudeh, temveč tudi pri živalih. Na svojih ovcah, ki so poleg trave višavja jedle še tam rastoče gobe, so pastirji jakov opazili velik potencial, ki ga ima Cordyceps. Ker so živali razvile občudovanja vredno odpornost, življenjsko dobo in plodnost, pot od gobe Cordyceps do priljubljenega tonika in afrodziaka ni bila več dolga za človeštvo.

Skrbi za vaše dobro počutje

Cordyceps sinensis goba ima dve pomembni lastnosti: njena oblika spominja na gosenico ter za lastno rast potrebuje posebno vrsto gosenice, ki jo napade pod zemljo.
Domovina te gobe je Tibetansko višavje. Majhna, nevpadljiva goba se naseli v travi, tako da so sprva imele živali, ki se tam pasejo, zelo veliko korist. Ko so pastirji jakov opazili, da so njihove živali zelo vitalne in plodne, so to povezali z gobami.
Ker gobe ne moremo gojiti z gosenico in jo je v resnici nemogoče plačati, se pri tej gobi izjemoma goji podgobje, ki se tudi ekstrahira. To surovino imenujemo CS4 in je identična gobi. Gojijo jo na tekoči hrani in ne na lesu ali slami. Na tak način se ohrani absolutno čista in visoko učinkovita goba.

Priporočen odmerek:
2 x dnevno 2 kapsuli z zadostni količino tekočine

Znamka: Hawlik
Oblika vsebine: Kapsula
Oblike prehrane: Vegansko, Vegetarijansko, Brez glutena
Alergeni: Brez glutena, Brez jajc, Brez rib, Brez soje, Brez laktoze
Lastnosti izdelkov: Brez alergenov, Brez kvasa, Vegansko, Vegetarijansko, Brez pšenice
Prehrambena dopolnila ne služijo kot nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Shranite na mestih, ki niso dosegljiva otrokom.
Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Hawlik Cordyceps CS-4 Extrakt + Pulver kapsule

3 recenzije kupcev v drugih jezikih

4,8 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
4 (80%)
4 Zvezdice
1 (20%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

5 ocen

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo so 3 recenzije v drugih jezikih.