Hawlik Polyporus Extrakt + Pulver kapsule

Zelo visoka biološka uporabnost

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Novejša različica tega izdelka:

Opis

Izvleček Hawlik in mešanice prahu združujejo biološko dostopne polisaharide iz ekstrakte s čistim gobjim prahom v prvotni obliki.

Za izdelke Hawlik Polyporus gojimo celotno gobo, jo nežno posušimo in zmeljemo zelo fino (postopek Shellbroken *). Polisaharidi se nato s pomočjo ekstrakcijskega procesa sprostijo iz citinske lupine glive. Tako so telesu bolj dostopne.

Shellbroken postopek je super fin, poseben postopek mletja, ki poveča biološko uporabnost, se izvaja iz celotnega sadnega telesa gobe. Izdelki Hawlik Polyporus je že vrsto let zelo cenjeni

Polyporus umbellatus

Polipor (Eichhase) raste tudi v Nemčiji. Je neznana užitna goba, v Aziji pa je zelo cenjena zaradi svojih učinkovitih biovitalnih snovi!

Poleg poliporusteronov A in B sta bili sestavini poliporusa identificirani še acetosiringon in 3,4-dihidroksibenzaldehid. Zdi se, da te aktivne snovi igrajo pomembno vlogo kot bioaktivne sestavine pri vraščanju las, čeprav mehanizem še vedno ni jasen.

Eichhasen vsebuje tudi precejšnje količine kalcija, kalija, železa, vendar zelo malo natrija. Najdeni so bili tudi elementi v sledeh mangan, cink in baker.

Priporočen dnevni odmerek:
Vzemite 2 kapsuli dvakrat na dan z veliko tekočine.

Znamka: Hawlik
Oblika vsebine: Kapsula
Oblike prehrane: Vegansko, Vegetarijansko, Brez glutena
Alergeni: Brez glutena, Brez jajc, Brez rib, Brez soje, Brez laktoze
Lastnosti izdelkov: Brez alergenov, Brez kvasa, Vegansko, Vegetarijansko, Brez pšenice
Prehrambena dopolnila ne služijo kot nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Shranite na mestih, ki niso dosegljiva otrokom.
Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Hawlik Polyporus Extrakt + Pulver kapsule