Naturya Cacao & Hazelnut Crunchy Spread

Fini namaz iz kombinacije kakava in oreščkov

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

Rapunzel Bio kokosovo in mandljevo maslo z datlji
Alnatura Bio kremni namaz, rdeča pesa-hren
Alnatura Bio kremni namaz Toskana

Opis

Mešanica trpkega kakava, hrustljavih koščkov lešnika, nežnih indijskih oreščkov in sladkosti kokosovega sladkorja poskrbi, da je ta veganski namaz prava poslastica.

Opomba za alergike:

  • Vsebuje oreščke
  • Lahko vsebuje sledi arašidov, drugih oreščkov in sezama

Nasvet za recept "Veganski lešnikovi browniji":

Čas priprave: cca. 10 minut

Čas pečenja: 20 minut

Sestavine za 8 piškotov:

  • 460 g črnega fižola v pločevinki
  • 1/2 skodelice namaza iz kakava in lešnikov
  • 4 žlice kakava v prahu
  • 2 žlici moke brez glutena
  • 1/3 skodelice agavinega sirupa
  • 1/3 skodelice sladkorja iz kokosovega cveta
  • 4 žlice mleka rastlinskega izvora
  • 1 žlica stopljenega kokosovega olja
  • 2 čajni žlički vanilijevega ekstrakta
  • 1 čajna žlička morske soli
  • 1 čajna žlička pecilnega praška
  • 1/2 čajne žličke sode bikarbone
  • 1/2 skodelice čokoladnih sekancev ali kakavovih zrn
  • Po želji: goji jagode ali murve

Priprava:

  1. Pečico segrejte na 180°C.
  2. Fižol dobro operemo in spasiramo s paličnim mešalnikom.
  3. Vmešamo še preostale sestavine, razen goji jagod in kakavovih zrn.
  4. Dobro premešamo, dokler ne dobite kremaste mešanice.
  5. Zdaj dodamo še goji jagode, murve in / ali kakavova zrna.
  6. Pekač obložimo s peki papirjem in vanj vlijemo zmes.
  7. Pečemo 20-30 minut, dokler se rob ne odlepi od pekača.
  8. Pustite, da se ohladi 10-15 minut, nato narežite in postrezite.

Znamka: Naturya
Oblika vsebine: Živila
Oblike prehrane: Vegansko, Vegetarijansko
Lastnosti izdelkov: Vegansko, Vegetarijansko

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Naturya Cacao & Hazelnut Crunchy Spread