Naturya Cacao & Hazelnut Crunchy Spread

Fini namaz iz kombinacije kakava in oreščkov

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Mešanica trpkega kakava, hrustljavih koščkov lešnika, nežnih indijskih oreščkov in sladkosti kokosovega sladkorja poskrbi, da je ta veganski namaz prava poslastica.

Opomba za alergike:

  • Vsebuje oreščke
  • Lahko vsebuje sledi arašidov, drugih oreščkov in sezama

Nasvet za recept "Veganski lešnikovi browniji":

Čas priprave: cca. 10 minut

Čas pečenja: 20 minut

Sestavine za 8 piškotov:

  • 460 g črnega fižola v pločevinki
  • 1/2 skodelice namaza iz kakava in lešnikov
  • 4 žlice kakava v prahu
  • 2 žlici moke brez glutena
  • 1/3 skodelice agavinega sirupa
  • 1/3 skodelice sladkorja iz kokosovega cveta
  • 4 žlice mleka rastlinskega izvora
  • 1 žlica stopljenega kokosovega olja
  • 2 čajni žlički vanilijevega ekstrakta
  • 1 čajna žlička morske soli
  • 1 čajna žlička pecilnega praška
  • 1/2 čajne žličke sode bikarbone
  • 1/2 skodelice čokoladnih sekancev ali kakavovih zrn
  • Po želji: goji jagode ali murve

Priprava:

  1. Pečico segrejte na 180°C.
  2. Fižol dobro operemo in spasiramo s paličnim mešalnikom.
  3. Vmešamo še preostale sestavine, razen goji jagod in kakavovih zrn.
  4. Dobro premešamo, dokler ne dobite kremaste mešanice.
  5. Zdaj dodamo še goji jagode, murve in / ali kakavova zrna.
  6. Pekač obložimo s peki papirjem in vanj vlijemo zmes.
  7. Pečemo 20-30 minut, dokler se rob ne odlepi od pekača.
  8. Pustite, da se ohladi 10-15 minut, nato narežite in postrezite.

Znamka: Naturya

Priporočamo

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Naturya Cacao & Hazelnut Crunchy Spread