Naturya Cacao & Hazelnut Crunchy Spread
Fini namaz iz kombinacije kakava in oreščkov
RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo
Podobni izdelki:
Opis
Mešanica trpkega kakava, hrustljavih koščkov lešnika, nežnih indijskih oreščkov in sladkosti kokosovega sladkorja poskrbi, da je ta veganski namaz prava poslastica.
Opomba za alergike:
- Vsebuje oreščke
- Lahko vsebuje sledi arašidov, drugih oreščkov in sezama
Nasvet za recept "Veganski lešnikovi browniji":
Čas priprave: cca. 10 minut
Čas pečenja: 20 minut
Sestavine za 8 piškotov:
- 460 g črnega fižola v pločevinki
- 1/2 skodelice namaza iz kakava in lešnikov
- 4 žlice kakava v prahu
- 2 žlici moke brez glutena
- 1/3 skodelice agavinega sirupa
- 1/3 skodelice sladkorja iz kokosovega cveta
- 4 žlice mleka rastlinskega izvora
- 1 žlica stopljenega kokosovega olja
- 2 čajni žlički vanilijevega ekstrakta
- 1 čajna žlička morske soli
- 1 čajna žlička pecilnega praška
- 1/2 čajne žličke sode bikarbone
- 1/2 skodelice čokoladnih sekancev ali kakavovih zrn
- Po želji: goji jagode ali murve
Priprava:
- Pečico segrejte na 180°C.
- Fižol dobro operemo in spasiramo s paličnim mešalnikom.
- Vmešamo še preostale sestavine, razen goji jagod in kakavovih zrn.
- Dobro premešamo, dokler ne dobite kremaste mešanice.
- Zdaj dodamo še goji jagode, murve in / ali kakavova zrna.
- Pekač obložimo s peki papirjem in vanj vlijemo zmes.
- Pečemo 20-30 minut, dokler se rob ne odlepi od pekača.
- Pustite, da se ohladi 10-15 minut, nato narežite in postrezite.
Znamka: | Naturya |
---|