Prehranska dopolnila iz skupine Panaceo

PANACEO je mlado avstrijsko podjetje, ki izdeluje unikatne izdelke, ki jih je po celem svetu možno kupiti brez recepta. Glavna sestavina naših izdelkov je, PANACEO-aktiviran zeolit.

Kategorije:

Panaceo: 4 izdelki

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

KAJ POMENI PANACEO?
Glavna sestavina je naravno vulkanski mineral, PANACEO zeolit-klinoptilolit. Mineral je visoke čistosti in je nastal, ko se tekoča magma in vulkanski pepel razlijeta v morje in se vežeta s slano morsko vodo. Mikroporozni vulkanski mineral ima za zdravje neverjetno korist. Mineral je bil znan že v antiki zaradi svojega razbremenilnega in čistilnega učinka.

ZAKAJ JE PANACEO TAKO EDINSTVEN?
Regenerativen učinek zeolita-klinoptilolita se uporablja v različnih medicinskih izdelkih, a vseeno je PANACEO edinstven. Znanstveniki družbe PANACEO se že več let ukvarjajo, z raziskavami in optimizacijo te naravne aktivne sestavine. Revolucionarni rezultati, ki so bili doseženi so pripeljali do edinstveno patentirane tehnologije PMA (PANACEO-mikro-aktivacija). Posebne biofizikalnih lastnosti vulkanskega minerala se pomnožijo tako, da se modificira kristalna rešetka zeloita. Mikronizacijo izvajamo z nadzorovanim trčenjem zeolitnih delcev pod visoko kinetično energijo. Signifikantno se poveča moč absorbcije, kot tudi sposobnost vezanja škodljivih delcev površinsko obdelanega zeolita.

Novi načini za medicino, ZDRAVJE IN ŠPORT
PANACEO je medicinski pripomoček iz naravnega vulkanskega mineralna zeolita-klinoptilolita, ki je nastal s spojino lave in morske vode (prvobitni oceani) in danes nepogrešljiv na področju medicine, zdravja in športa.
Učinki teh edinstvenih naravnih mineralov so večkratno obogateni s patentirano tehnologijo PMA (PANACEO-mikro-aktivacija). PMA-zeolit veže na edinstven način »proste radikale«, v našem telesu deponirane toksine in škodljive odpadke in jih pretihotapi po naravni poti skozi prebavni trakt iz telesa. Hkrati je telo oskrbljeno s pomembnimi naravnimi minerali, kot sta magnezij in kalcij.

PANACEO medicinski izdelki za boljše zdravje in svežo energijo!