Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional cimet/vanilija

Z dodanimi aminokislinami in prebavnimi encimi

Izdelka proizvajalec nima več v ponudbi
  • kakovostna mešanica iz koncentrata sirotke
  • brez aspartama

Slični izdelki:

Purasana Kakav v prahu BIO

Opis

100 % Whey Protein Professional je odlična, visoko kakovostna mešanica koncentrata sirotke in beljakovinskega izolata. Hranilni proteini so vir žvepla in nepogrešljivih aminokislin. Whey Protein je tako imenovani celoviti protein, saj telesu zagotavlja vse potrebne aminokisline, vključno z 9 aminokislinami, ki jih telo samo ne more sintetizirati in jih moramo zaužiti preko hrane (to pomeni histidin, izolevcin, levcin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin, triptofan, valin).

Proteini pomagajo povečati in ohranjati mišično maso ter zdrave kosti.

100 % profesionalni protein sirotke ima še več dodanih sestavin: „matrico amonikislin”, ki zagotavlja še dodatne aminokisline, kot so L-levcin, L-glutamin in tavrin. L-glutamin je najbolj pogosta prosta aminokislina v človeškem telesu.

Brez aspartama!

Velikost porcije: 920 g – 30 porcij, 2350 g – 78 porcij, 5000 g – 166 porcij

Priporočen odmerek: Raztopite 1 porcijo v 250 ml tekočine. Priporočljivo je po treningu.

Znamke: Scitec Nutrition
Vrste izdelka: Napitki, spiru-teini in proteini
Oblika vsebine: Prašek

Sestavine

Hranilne vrednosti na porcijo (30 g)
Energijska vrednost 497 kJ / 177 kcal
Skupaj maščobe 1,5 g
- od teh nasičene maščobne kisline 1 g
Holesterol 26 mg
Natrij 43 mg
Skupaj ogljikovi hidrati 3,8 g
- od teh sladkorji 1,5 g
Proteini 22 g
Mešanica prebavnih encimov (bromelain, papain) 25 mg

Sestavine:
mešanica proteinov (koncentrat in izolat proteina sirotke), L-levcin, L-glutamin, tavrin, dekstroza, mešanica prebavnih encimov (papain, bromelain), sredstvo za zgoščevanje ksantan, sladili acesulfam-K in sukraloza, arome.

Ostale sestavine:
Okus cimet-vanilija: arome (vanilija, smetana, cimet).

Opozorilo za alergike: Proizvedeno iz mleka. Lahko vsebuje sledi sojinih in jajčnih proteinov, oreškov, arašidov in glutena.