Weleda Rastlinsko milo z vrtnico

Rožnato in nežno

Izdelka proizvajalec nima več v ponudbi
  • z dragocenim oljem vrtnic
  • nežen čistilni učinek
  • plemenit vonj
  • Vegansko
    Vegansko

Slični izdelki:

Fushi Soothing Tulsi & Jasmine Hand Wash
STYX Milo s karitejevim maslom

Opis

Rastlinsko milo vrtnic vsebuje dragocena olja vrtnic, ki so obogatena z naravnimi eteričnimi olji. Plemenita mila z lahkim vonjem podarijo kremasto peno in so primerna za blago nego in umivanje vašega telesa, obraza in rok.
Primerno za vegane.

Osnova vseh Weleda mil so čista rastlinska olja. Dragoceni izvlečki zdravilnih zelišč in naravna eterična olja podarijo posebno negovalno kakovost in specifične vonjave. Zaradi naravnih sestavin so Weledina rastlinska mila izredno prijazna do kože in so zato priporočljiva tudi za občutljivo kožo. Weleda ne uporablja sintetičnih dišav, barvil in konzervansov. Poleg tega pa mila ne vsebujejo živalskih maščob, prvotnih odpadnih izdelkov, ki so sestavni del običajnih mil.

Znamka: Weleda
Vrste izdelka: Kreme, Milo
Lastnosti izdelkov: Vegansko
Oblika vsebine: Nega in kozmetika

Sestavine

Sestavine: natrijev palmat, natrijev kokoat, voda, natrijev olivat, glicerin, dišave*, citronellol*, geraniol*, citral*, eugenol*, izvleček vrtnice, natrijev klorid.
*iz naravnih eteričnih olj

Ingridients (INCI): Sodium Palmate, Sodium Cocoate, Water (Aqua), Sodium Olivate, Glycerin, Fragrance (Parfum)*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Rosa Damascena Extract, Sodium Chloride. * from natural essential oils

Izkušenj v slovenščina za Weleda Rastlinsko milo z vrtnico