Naravni izdelki, z močjo narave

Kompetentni že več kot 125 let

Kakovost
Pri izdelkih Zelišča Max je kakovost na prvem mestu. Izdelki ustrezajo najvišjim standardom kakovosti. Zelišča Max vsebuje samo sestavine od proizvajalcev, ki zadostujejo najvišjim standardom kakovosti. Ustrezno dragocene in skrbno izbrane sestavine so osnova vseh izdelkov.

Kategorije:

Kräuter Max: 248 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Teza izdelkov Zelišča Max
Dobro počutje iz narave že od leta 1890.

Razvoj
Zelišča Max razvija svoje izdelke zelo skrbno in v sodelovanju z znanimi strokovnjaki. Samo tisto, kar zadostuje najstrožjim znanstvenim kriterijem postane del asortimenta. Christoph Zauner trenutno razvija recepture, kjer združuje znanje starih generacij in to kombinira z novimi metodami ter to usklajuje s potrebami in zahtevami današnjega časa. Sestava učinkovin ni osnovana samo na najnovejših znanstvenih spoznanjih, temveč združuje tudi dolgoletne izkušnje, tradicionalno uporabo in energetsko uravnovešenost. Upoštevajo se tradicionalno naravno zdravilstvo in sodobna znanstvena spoznanja o učinkovanju vitalnih snovi na človeško telo.  

Proizvodnja
Vsi izdelki Zelišča Max se proizvajajo po lastni recepturi in njihovih določilih. Proizvodnja je bila zaupana dolgoletnim partnerjem v Avstriji in Nemčiji. Najnovejši postopki proizvodnje, kvalificirani sodelavci, skrbne kontrole v laboratorijih poskrbijo, da izdelki ustrezajo najvišjim standardom kakovosti.