Classic Ayurveda  Bio Pippali celosten

Indijski eksotik v vaši kuhinji

  • uporablja se kot črni poper
  • za prebavo
  • energetik in čistilo
  • Bio-certificirano
    Bio-certificirano
  • Vegansko
    Vegansko
  • Brez glutena
    Brez glutena
  • Brez laktoze
    Brez laktoze
  • € 6,49 (€ 12,98 / 100 g)

vklj. 9,5% DDV izklj. stroški dostave

Na zalogi so samo še 3 kosi

Dostava dne četrtek, 21. november: Naročite še danes do 11:00 ure.

Vsebina: 50 g

V moj seznam želja

Št. izd.: AN-12321, Vsebina: 50 g

EAN: 4032582002505

  • uporablja se kot črni poper
  • za prebavo
  • energetik in čistilo
  • Bio-certificirano
    Bio-certificirano
  • Vegansko
    Vegansko
  • Brez glutena
    Brez glutena
  • Brez laktoze
    Brez laktoze

Trgovina VitalAbo spletna trgovina vam ponuja naslednje prednosti:Trgovina VitalAbo spletna trgovina vam ponuja naslednje prednosti:

  • Brezplačna dostava v državo: Slovenija že nad € 29,90 *
  • Dostava preko Posta.si, UPS Standard, DHL Express ali UPS Express
  • Naročite še danes do 11:00 in prejeli boste vaš paket v 1 - 2 delovnih dneh (Posta.si, velja samo za izdelke na zalogi)
  • Možnost vračila
  • Po povzetju, Predračun
  • Paypal
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Diners Club
  • JCB

Opis

Indijski eksotik v kuhinji

Piper longum (indijski dolgi poper). Plodovi vsebujejo piperen, ki krepi prebavo in dihala, v celoti očisti telo in v ayurvedskem prepričanju velja za sredstvo za pomladitev (znanstveno ni dokazano). Skupaj s črnim poprom in ingverjem v prahu se pippali uporablja za izdelavo trikata, mešanico začimb, ki se v ayurvedi uporablja za krepitev Agni, izgoreva Ama in krepi absorpcijo hranil (znanstveno ni dokazano).

Pippali v kuhinji

V kuhinji se lahko uporablja kot črni poper in slanim jedem podari prijetno, pikantno ostrino.

Znamke: Classic Ayurveda
Lastnosti izdelkov: Bio-certificirano, Vegansko
Alergeni: Brez glutena, Brez laktoze
Ayurvedski izdelki: Začimbe

Sestavine

  • langer Pfeffer (Pippali, Piper longum) [1]
  1. iz kontrolirane ekološke pridelave