Prehranska dopolnila za zdravje in šport znamke Peeroton

Avstrijsko podjetje deluje že od leta 1994, na športnih prireditvah. Izdelki so razviti v skladu z najnovejšimi znanstvenimi dognanji na področju športa in dodatne prehrane.

Nakupovanje po kategorijah

Peeroton: 23 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Razpon Peeroton izdelkov se uspešno uporablja v profesionalnem športu že let. Zanj je značilna izjemna kakovost in čistoč na lekarniškem nivoju, ker je vsaka serija pregledana neposredno v Avstriji. Z doslednim izvajanjem teh načel zagotavlja Peeroton, kot vaš popoln partner, optimalno rešitev za vaše dobro počutje in pripravljenost.

Zaradi stalnega sodelovanja s strokovnimi partnerji, kot so športna univerza na Dunaju in IMSB športna univerza, omogoča Peeroton prilagajanje in optimiziranje nenehnemu spreminjanju ali večanju potreb šprtnikov. To pomeni, da so izdelki razviti v intenzivnem dialogu s športniki. To se dogaja izredno hitro, saj se omogoča kakovost in prilagoditev, da ko rastejo njihove potrebe rastejo tudi izdelki. Naloga novih informacij o izdelku je, da so izdelki razviti skupaj s strokovnim znanjem in, da se to sedolavnje komunicira. Poleg te optimalne integracije izdelkov in hranilnih vrednosti so navedeni tudi individualni odmerki, ki vam omogočajo, da izdelke koristite pravilno. Ker je njihov glavni cilj zadovoljstvo uporabnikov. Več kot to. Vaše navdušenje. Zato ne msilijo z vami temveč pred vami. Kjer gredo drugi s časom, je Peeroton s svojimi uporabniki korak naprej.

Prehranska dopolnila - zahteve

Opredelitev
Za končnega uporabnika je izziv, da se znajdete med različnimi izdelki na trgu. Zato je jasna opredelitev in objektivno vrednotenje osrednji vidik razprave za/proti Leta 2000 je Evropska komisija predstavila osnutek direktive. Pod naslovom "Osnutek predloga direktive Evropskega parlamenta in Sveta o prehranskih dopolnilih" je bil prvi poskus, ki bi ustrezali enotni ureditvi. V tej zasnovi bi skupina izdelkov bila imenovana hrana. Zaradi netipične opredelitve za hrano in precej tipične farmacevtske oblike doziranja (kapsule, tablete, praški, kapljice, itd), je zdaj nujno potrebno vzpostavito razliko do zdravil. Zato je treba pred uporabo preveriti, če je podan prevladujoč prehranski namen, ali pa pretežno zdravilni učinek.

Smiselnosti
Tako je za končnega uporabnika opredeliti pomen NEMa, spravi za kaj gre. Ali gre dopolnjevanje običajne prehrane s posebnimi hranilnimi sestavinami v koncentrirani obliki, torej zagotoviti dobavo pomembnih prehranskih sestavin. To je potrebno takrat kadar se te sesavine ne dobavljajo zaradi neuravnotežene prehrane v zadostni količinah ali pa pri povečani potrebi (v nosečnosti in med dojenjem, med športom, med duševnim in fizičnim stresom, v času bolezni ali pa starosti).

Kakovost izdelka
Naslednja merila so bistvenega pomena pri izbiri izdelka:

  • ustrezna količina vnosa za doseganje dejanskega učinka, vendar ne več kot trikratno priporočenega dnevnega odmerka
  • zagotavljanje biološke razpoložljivosti za telo, tj, sestavine morajo biti v telo absorbirane v podporo svoje naloge in imajo pozitiven vpliv na celoten organizem
  • sestavine morajo biti primerne za človeško prehrano in zdravju neškodljiva

Končno priporočilo: pred dopolnitvijo izmerite svoje stanje npr. z odvzemom krvi in potem pričnite z iskanjem manjkajočih sestavin. Z NEM, ki dejansko deluje pozitivno na celotnega človeka, ki podpira njegovo delovanje in preventivno deluje proti bolezni. To razume Peeroton kot kodeks časti.