SanaCare

... razvija homeopatska prehranska dopolnila, ki oskrbijo telo z esencialnimi hranilnimi snovmi.

Nakupovanje po kategorijah

SanaCare: 40 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

SanaCare - zavezanost človeka

V središču filozofije SanaCareja je človek kot inidividuum. Ravnotežje njegove fiziologije je tisto, kar trpi prizadevanja njegovega podjetja.

Cilj SanaCare je, da človeka povrne v svojo lastno ravnovesje in mu pomaga, da se bolje počuti. Pri tem se upoštevajo pomembni elementi njegovega fizičnega bitja, povezanosti in uravnoteženosti. Na ta način se njegova narava spoštuje in podpira na dragocen način.

SanaCare že več kot desetletja razvija, proizvaja in distribuira prehranske dodatke na naraven način . SanaCare je danes eden najbolj prepoznavnih ponudnikov na tem področju in lahko pogleda na veliko število izjemno zadovoljnih strank.

Pisarna in logistična stavba v Alsbach-Hähnlein, Nemčija, ki je bila zgrajena leta 2016, odraža filozofijo SanaCareja v najčistejši obliki. Arhitektura te edinstvene stavbe sledi indijskim pravilom Vastu, ki omogoča neoviran pretok energije. Ribnik v obliki simbola yin-yang na severovzhodu mesta podjetja popolnoma dopolnjuje harmonično zasnovano stavbo. Tako se lahko skupaj 12 zaposlenih veseli energijsko zelo dragocenega delovnega mesta, na katerem se razvijajo in izdelujejo tudi takšni izdelki.

Hranilni dodatek in osnovni izdelki vrhunske kakovosti za najvišje zahteve

SanaCare ponuja različne prehrambene dodatke, ki pokrivajo širok spekter potreb in zahtev. Za te izdelke se obdelujejo le najvišje kakovosti surovine glede na najnovejše znanstvene ugotovitve in dokazane recepte. Na ta način izpolnjujejo tudi najvišje zahteve in prepričajo na vseh področjih.

Značilnosti linije izdelkov SanaCare vključujejo:

  • SanaBIOB: visoko kakovostni neaktivni pivski kvas (Saccharomyces cerevisiae) je bogat z naravnimi vitamini B. Zaradi posebnega proizvodnega procesa pivski kvas raste v vitaminu B, zato vsebuje še več vitaminov B
  • Sana Darm Floral s 13 različnimi črevesnimi bakterijskimi stebli
  • Sana OPC s 95% čistim OPC (ekstrakt grozdnega semena)

Poleg visokokakovostnih prehrambenih dodatkov, SanaCare ponuja tudi edinstvene osnovne izdelke. Med njimi je SanaCare Base Concentrate, ki uživa posebno slavo in priljubljenost. To je tekočina vode in kristalne soli, ki ima visok pH - to je osnovno - in hkrati visoko koncentracijo negativnih OH-ionov, pa tudi pozitivno nabitih mineralnih ionov, kot so kalcij, magnezij, kalij in natrij.

SanaCare - zaradi človeštva

Za SanaCare je dobro počutje ljudi vedno v središču pozornosti. In to lahko povedo skozi vsa edinstven izdelek.