Različne vrste dipov, namazov in past
Navdihne naj vas široka paleta različnih dipov, namazov in past za ajurvedsko, a tudi zavestno kuhanje.
-
- Za tople napitke
- Primerno tudi kot namaz
- Ročno izdelano in vegansko
-
- za ribe, meso in perutnino na žaru
- s sladko-kislim okusom
-
- za vso družino
- brez dodanega sladkorja
- izredno mazljivo
-
- 100% ročno izdelano
- Za rafiniranje jedi
- Uživate lahko tudi čisto
-
- Eksotična začimba
- Pridelano iz sveže letine
- Za kari, solate in prigrizke
-
- idealno za peko
- slasten namaz
- rahlo oreščkast okus
-
- blage zahdno Indijske paštete
- za azijsko in domačo kuhinjo
-
- Iz celuloze sveže nabranih kokosovih orehov
- Za uživanje čisto, hladno in toplo
- Brez kakršnihkoli dodatkov
-
- brez palmovega olja
- oreščkast, čokoladen okus
- namaz z užitno ostrico
-
- rafinirano s sladkorjem
- odlično se poda k zelenjavnim paličicam
-
- brez palmove maščobe
- optimalno kot sadni namaz
-
- okusi svežih kokosov so intenzivni
- rok uporabnosti je daljši od kokosovega mleka
-
- Sladko-kisla priloga
- Okusno tudi kot namaz
- Pridelano sveže iz trgatve
-
- z najboljšimi bio-arašidi
- skrbno izdelano
- brez glutena
-
- ima vseh 6 okusov
- posebna mešanica zelišč
- tradicionalno narejena
Vse cene vključujejo DDV.