Vitaplex prehranska dopolnila

Prehranska dopolnila znamke Vitaplex

Izdelki Vitaplex so izdelani v Evropi, za katere je značilna njihova odlična kakovost in najvišja biološka uporabnost. Poleg produktov vitamina D v veliki paleti izdelkov so tudi aminokisline, omega-3 proizvodi in številni drugi preparati, ki pokrivajo širok razpon različnih zahtev in potreb.

Nakupovanje po kategorijah

Vitaplex: 23 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Vitaplex - izdelki za ljudi z najvišjimi zahtevami

Blagovna znamka Vitaplex je bila ustanovljena, da bi ponujala ljudem, ki prej niso bili na voljo za biokemično aktivne snovi. S temi edinstvenimi izdelki je Vitaplex hitro uspel postati in ostati glavni proizvajalec v tej niši. Hkrati je podjetje Vitaplex vedno uspelo prilagoditi svoje izdelke stalno spreminjajočim se potrebam ljudi. Vsi izdelki izpolnjujejo naslednje standarde:

 • izdelane so iz najkakovostnejših surovin
 • oblikovane so iz najčistejših sestavin
 • ne vsebujejo gensko spremenjenih snovi in ​​umetnih aditivov
 • so hipoalergeni
 • imajo največjo biološko uporabnost.

Dosledno spoštovanje teh standardov omogoča Vitaplexu, da proizvaja izdelke vrhunske kakovosti.

Kvaliteta najprej - filozofija Vitaplexa

Filozofija podjetja Vitaplex temelji na naslednjih stebrih:

 • absolutna čistost izdelkov
 • iskanje inovacij in popolnosti
 • stotinska odstotna usmerjenost na stranko
 • razumljive informacije za stranko
 • neodvisnost in zanesljivost
 • stroškovna učinkovistost

Kakovost je vrhunska prednost Vitaplexa - to boste opazili tudi z edinstvenimi izdelki tega proizvajalca. Vitaplex na primer uporablja samo najčistejše sestavine, ki jih dobavljajo najbolj mednarodno priznani proizvajalci. Čistost teh surovin zagotavlja najboljšo biološko uporabnost in zagotavlja, da telo optimalno absorbira izdelke iz Vitaplexa. Na ta način se je Vitaplex uspel razlikovati od mnogih drugih proizvajalcev in se uspešno pozicionirati kot vrhunski ponudnik visokokakovostnih prehrambenih dodatkov .

Inovacije kot motor za uspeh

Izdelke je treba prilagoditi spreminjajočim se potrebam ljudi. Vitaplex je to razumel in inovacije vidi kot temeljno gonilno silo podjetja. Vitaplex sledi najnovejšemu razvoju prehrambenih dodatkov in nenehno prizadeva zagotoviti nove inovativne izdelke svojim strankam. To ne nazadnje dosežemo s sodelovanjem s priznanimi zdravstvenimi strokovnjaki, katerih strokovno znanje in znanje so izrednega pomena za razvoj izdelkov.

Izbrani izdelki za najvišje zahteve

Vitaplex je specializiran za specializirano paleto izdelkov, ki ponujajo najvišje ravni čistosti in kakovosti ter so oblikovane tako, da ustrezajo posebnim potrebam. V naši spletni trgovini boste našli veliko izbiro izdelkov Vitaplex. Samo nekaj klikov in jih hitro in udobno dostavimo neposredno na vaš dom.