Styx Naturcosmetic

Avstrijska naravna kozmetika z izkušnjami

STYX Naturcosmetic GmbH je tradicionalno avstrijsko družinsko podjetje z več kot 50 leti izkušenj v proizvodnji naravne kozmetike. Njihovo lokacijo najdemo v Ober-Grafendorfu, v spodnji avstrijski Pielachtal. Naravni kozmetični izdelki podjetja STYX so izdelani iz popolnoma naravnih surovin in certificirani s kakovostnim pečatom "ECOCERT naravne kozmetike". Povezovanje tradicionalnega znanja z najsodobnejšo tehnologijo brez testiranja na živalih je glavna prednost pri STYX Naturcosmetic.

Nakupovanje po kategorijah

Najbolj prodajano

Styx: 133 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

STYX obljubljena kakovost:
Vsi naravni kozmetični izdelki podjetja STYX so razviti in izdelani v skladu s strogimi merili kakovosti. Uporabljajo se samo visokokakovostne, izključno naravne surovine, od certificiranih dobaviteljev. Brez poskusov na živalih je za nas tako samoumevno kot uporaba okolju prijazne embalaže, primerne za recikliranje.

  • Uuporabljajo se surovine naravnega izvora iz ekološkega kmetovanja ali divje rasti
  • obdelajo se predvsem hladno stiskana rastlinska olja, 100% čista eterična olja, sveži zeliščni ekstrakti, voski, maščobe, karitejevo maslo in kakavovo maslo
  • pomožne snovi, kot so emulgatorji, konzervansi in površinsko aktivne snovi, izhajajo iz naravnih surovin
  • konzerviranje poteka v skladu s predpisi avstrijskega kodeksa hrane
  • tradicionalno znanje, skupaj z znanstvenim znanjem, zagotavlja izdelke najvišje učinkovitosti in kakovosti.

CERTIFIKAT ECOCERT:
ECOCERT je mednarodno priznana organizacija za certificiranje živil in kozmetičnih izdelkov. Opredeljena merila kakovosti določajo standard za naravno in organsko kozmetiko. STYX Naturcosmetic že od leta 2011 tesno sodeluje z ECOCERT, da bi zagotovil najvišje standarde kakovosti.