Styx Naturcosmetic

Avstrijska naravna kozmetika z izkušnjami

STYX Naturcosmetic GmbH je tradicionalno avstrijsko družinsko podjetje z več kot 50 leti izkušenj v proizvodnji naravne kozmetike. Njihovo lokacijo najdemo v Ober-Grafendorfu, v spodnji avstrijski Pielachtal. Naravni kozmetični izdelki podjetja STYX so izdelani iz popolnoma naravnih surovin in certificirani s kakovostnim pečatom "ECOCERT naravne kozmetike". Povezovanje tradicionalnega znanja z najsodobnejšo tehnologijo brez testiranja na živalih je glavna prednost pri STYX Naturcosmetic.

Nakupovanje po kategorijah

Najbolj prodajano

   Styx: 132 izdelkov

   Filter

   Vse cene vključujejo DDV.

   STYX obljubljena kakovost:
   Vsi naravni kozmetični izdelki podjetja STYX so razviti in izdelani v skladu s strogimi merili kakovosti. Uporabljajo se samo visokokakovostne, izključno naravne surovine, od certificiranih dobaviteljev. Brez poskusov na živalih je za nas tako samoumevno kot uporaba okolju prijazne embalaže, primerne za recikliranje.

   • Uuporabljajo se surovine naravnega izvora iz ekološkega kmetovanja ali divje rasti
   • obdelajo se predvsem hladno stiskana rastlinska olja, 100% čista eterična olja, sveži zeliščni ekstrakti, voski, maščobe, karitejevo maslo in kakavovo maslo
   • pomožne snovi, kot so emulgatorji, konzervansi in površinsko aktivne snovi, izhajajo iz naravnih surovin
   • konzerviranje poteka v skladu s predpisi avstrijskega kodeksa hrane
   • tradicionalno znanje, skupaj z znanstvenim znanjem, zagotavlja izdelke najvišje učinkovitosti in kakovosti.

   CERTIFIKAT ECOCERT:
   ECOCERT je mednarodno priznana organizacija za certificiranje živil in kozmetičnih izdelkov. Opredeljena merila kakovosti določajo standard za naravno in organsko kozmetiko. STYX Naturcosmetic že od leta 2011 tesno sodeluje z ECOCERT, da bi zagotovil najvišje standarde kakovosti.